Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékenység rossz 😈 tanácsadó, de engem miért nem 🙅 lájkol?
"de sajna már itt tartunk."
Tévedésben vagy! Az érett felnőtt gondolkodásúak SOHA nem fognak itt tartani!
Csak az agyament, éretlen kisgyerekek tartanak még mindig ezen a szinten!
A féltékenység önbizalom hiányból származik és abból, hogy nem bízol meg a párodban!
A féltékenység rólad szól, és nem arról, aki iránt érzed!
Akár fiú vagy, akár lány, örökké ilyen agysorvadmány maradsz, ha nem fogsz mihamarabb felnőni!
Vetkezzél mezítelenre! Úgy ahogy tested az Úr néked adta! Ragadj magadhoz te kárhozott lélek egy hatalmas táblát, mivel az üzenetet reája tudod vala firkantani! És jár el ígyen: "Ha XY lájkolsz, ledobom a táblát!" És tedd pőre tested elé, hogy jól takarja nőies jegyeid, melyek a férfiak elméjében bűnös gondolatokat ébresztenének!
Készítessél így képet magadról, és tedd ki Üzenőfaladra, hogy lássa XY mennyire vágyol az ő lájkjára!
Hidd el, biztos sikert hozz számodra eme tanács!
Persze, kedves válaszolók, ami a Facebookon történik, az minden tekintetben teljesen irreleváns.
Ha én kapcsolatban vagyok, de közben egy vadidegennel szexchatelek Facebookon, annak sincs semmi jelentősége, hiszen az csak Facebook. Mert hát ugye mi nem itt tartunk.
Jó ég, mik ezek a jelek? (olyanok, mint a régi SMS képüzenetek a 2003 körüli újságok hátlapján) Ne silányítsuk már le a tinioldalak szintjére a gyk-t...
Kérdésre: Lépj tovább. Nem érdemes azzal foglalkozni, akit nem érdekelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!