Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, lányok, ti mit gondoltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok, ti mit gondoltok erről? Ti vennétek ilyet/örülnétek ha ezt kapnátok szülinapra, vagy ez egy kicsit kevés?

Figyelt kérdés

Párom születésnapja lesz. Azt tervezem, hogy egy tortával és egy nagy csokor virággal lepem meg.

Szerintetek ez túl kevés, vagy egy nő ennek is örül?

2016. szept. 2. 23:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Igen, ha nem egy felszínes emberről van szó, akkor nem a torta ára fogja izgatni, hanem, hogy mennyire szól CSAK NEKI. Ha nagyon ennél az ajándéknál akarsz maradni, akkor azon gondolkozz el, hogy mi legyen a tortán, valami kis őneki szóló felirat, vagy a hobbiját jelképező díszítések, egyedi tortaforma. Ballagásokon szoktam látni, hogy közétűznek egy plüsst, ha nem néz ki nagyon hülyén, akkor mondjuk a kedvenc mesefiguráját is hozzácsaphatod.
2016. szept. 2. 23:55
 12/17 anonim ***** válasza:
Mármint a virágcsokorba húznak fel hurkapálcára egy plüsst.
2016. szept. 2. 23:56
 13/17 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem teljesen jó.

Én annak is örülnék, ha eljönne velem a kedvenc helyemre sétálni és közben nem morogna a közlekedés vagy hasonlók miatt.

Sosem az ára számít az ajándékoknak, hanem hogy az ajándékozott jól érezze magát tőle.

2016. szept. 3. 00:10
 14/17 anonim ***** válasza:

Eletem legszebb szulinapja az volt mikor a parom tortat sutott nekem :-)

Marha szar lett izre de megis imadtam erte mert megdolgozott vele...

Ha nem vasarolt a torta hanem te keszited az sokkal tobbet er

Ha kevesnek erzed akkor vegyel melle egy aprosagot meg

2016. szept. 3. 07:20
 15/17 anonim ***** válasza:

ha te sütöd a tortát,az már valami.

ha csak bemész a cukrászdába és veszel egyet,az lófing. személytelen. te süsd neki,lehetőleg a kedvenc ízét.

2016. szept. 3. 08:16
 16/17 anonim ***** válasza:
épp jó :)
2016. szept. 3. 11:24
 17/17 anonim ***** válasza:

Hát ha smucig vagy avagy nincs fantáziád akkor ciki.

De ha masra nem telik akkor épp elegendő

2016. szept. 3. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!