Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok vagy milyen tapasztalatotok van arról, hogy mikor, hány évesen találjuk meg a nagy Ő-t?
Nemrég lett egy új kapcsolatom, nyilván még az elején nagy az egyetértés és a szerelem, viszont sokszor elgondolkodom azon, hogy vajon Ő lehet-e az igazi?! Egy 3 éves kapcsolatomnak lett vége a mostani előtt, és a páromnak is egy hosszabb kapcsolata volt előttem. Oka van annak, hogy vége lett és annak is, hogy mi ketten együtt lehetünk. De vajon több éves tapasztalattal a hátunk mögött, lehet-e ez az igazi tartós, esetleg házassággal végződő kapcsolat?
Igaz még fiatal vagyok 22, a párom 23.. de sokszor elmerengek ezen...
Nincs olyan, h nagy Ő, meg igazi. Eddig én is azt hittem, de nem olyan rég rá kellett jönnöm, h ez nem létezik, mert jött valaki aki az egész világomat, amit eddig hittem fenekestül felforgatta (pozitív értelemben), csak sajnos ahogy jött úgy el is ment..:-( De azóta tudom, h nem lehet ezt az érzést egy valakire korlátozni. Több is van az ember életében, és az a vicces az egészben, h attól még nem is feltétlen ugyanazokat az érzéseket fogod táplálni iránta is... Tehát maga a szerelem is más és más az adott partnerrel...
Amúgy meg szerintem ez nem kor függvénye, h mikor találtok egymásra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!