Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok vagy milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok vagy milyen tapasztalatotok van arról, hogy mikor, hány évesen találjuk meg a nagy Ő-t?

Figyelt kérdés

Nemrég lett egy új kapcsolatom, nyilván még az elején nagy az egyetértés és a szerelem, viszont sokszor elgondolkodom azon, hogy vajon Ő lehet-e az igazi?! Egy 3 éves kapcsolatomnak lett vége a mostani előtt, és a páromnak is egy hosszabb kapcsolata volt előttem. Oka van annak, hogy vége lett és annak is, hogy mi ketten együtt lehetünk. De vajon több éves tapasztalattal a hátunk mögött, lehet-e ez az igazi tartós, esetleg házassággal végződő kapcsolat?

Igaz még fiatal vagyok 22, a párom 23.. de sokszor elmerengek ezen...

2016. aug. 10. 21:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet,ezen én is nagyon sokat töprengem,pedig csak 21 vagyok,meg kicsit tapsztalatlan,ugyanis az első barátnőmtől tiltottak,második barátnőm meg hát érdekes figura volt,8 hónapig voltunk együtt,de semmi szex,ha akartam akkor meg kicsapta a hisztit,szóval,én arra is kíváncsi vagyok,hogy kivel lesz az első szex :D ezeket jókat lehet töprengeni :D
2016. aug. 10. 22:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Én már egyszer megtaláltam a nagy Ő-t, és el is vesztettem. Most 2500 kmre lakik tőlem és már nagyon rég kb 4 éve nem beszéltünk, de tudom h ő volt az. Vagy legalábbis az egyik. Most egy majdnem 3 éves kapcsolat után megint azt érzem h talán akivel most találkozgatok lehet a következő nagy Ő. De azt hiszem az életben nem a nagy Ő-ket kell kergetni, mert az általában nem tart örökké.
2016. aug. 10. 22:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Nincsen ilyen hogy nagy ő, meg igazi, vagy valakihez jobban vonzódik az ember, valakihez meg csak simán, de hogy egyetlen egy valaki lenne az igazi, olyan nincs.
2016. aug. 10. 23:47
 4/6 anonim ***** válasza:

Nincs olyan, h nagy Ő, meg igazi. Eddig én is azt hittem, de nem olyan rég rá kellett jönnöm, h ez nem létezik, mert jött valaki aki az egész világomat, amit eddig hittem fenekestül felforgatta (pozitív értelemben), csak sajnos ahogy jött úgy el is ment..:-( De azóta tudom, h nem lehet ezt az érzést egy valakire korlátozni. Több is van az ember életében, és az a vicces az egészben, h attól még nem is feltétlen ugyanazokat az érzéseket fogod táplálni iránta is... Tehát maga a szerelem is más és más az adott partnerrel...

Amúgy meg szerintem ez nem kor függvénye, h mikor találtok egymásra...

2016. aug. 11. 08:00
 5/6 anonim ***** válasza:
17 évesen ismertem meg.
2016. aug. 11. 08:21
 6/6 anonim ***** válasza:
14
2016. szept. 7. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!