Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Pasik! Ti miért viselkedtek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ti miért viselkedtek ilyen hülyén egy nővel?

Figyelt kérdés
Ha valakivel tök jól elvagytok, beszélgettek, flörtöltök, mintha alakulna valami, aztán utána meg mintha megváltoznátok, alig szóltok a nőhöz, csak nézitek, bámuljátok, sőt mintha menekülnétek előle. Ezt minek csináljátok? Szórakozásból vagy mi ez?

2016. szept. 1. 21:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Figyi, ugyan ezt éltem at egy éve. Volt egy csaj akivel egesz jiban kezdtem lenni, mint barátok mentünk egyutt mindenfele, elmentink moziba filmeztunk otthon, sokat voltunk egyutt és rendgeteget florotolt velem. Iszonyatosan elkezdett bejinni. Ennyire nő még nem keltette fel az érdeklődésem sose. A barátnőmmel is szakitottma mert csak erre a lányra tudtam gondolni. Lassacskán haladtunk előre, és mindenki szerint izzott a levegő. Volt aki azt hitte egyutt vagyunk reg pedig csak tetszettink egymásnak. És egyszerre mikor ugyvalakult a dolog Közelebb hajoltam hizza higy negcsokolom és obelhajolt majd elküldött otthonról egy ócska dumával hogy dolga van.... Utána pedig ugy viselkedett mint ha nem is ismerne..... Nem is tudja mit érez szerintem. Azóta felem sem néz. Mint ha nem is léteznék. A nok nem tidjak mit akarnak? O egyertelmubjeleket küldött. És én tuti higy nem voltam tul rámenős ez biztos. És abban is
2016. szept. 1. 23:20
 12/20 anonim ***** válasza:
És abban is hogy nem haladtam tup lassan hogy megunjon.. Nem is ertem hogy mi történhetett.. Meg megvislet. 20/F
2016. szept. 1. 23:22
 13/20 anonim ***** válasza:
53%

Arra, hogy a pasik csinálják ezt és nem a férfiak, csak annyit, hogy aki ezt velem eljátszotta az egy 41 éves férfi volt.. Szóval ezt hagyjuk szerintem.

#5-ös voltam.

2016. szept. 1. 23:24
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Velem egy negyven eves pasi csinalta ugyanezt, erteni abszolut nem ertem. Habar a kulonbseg annyi, hogy mi elotte haverok voltunk, ereztem h tetszem neki, de nekem nem jott akkor meg be es nem is flortoltunk. Aztan jottek a szemezesek es abszolut megszunt a verbalis kommunikacio es ugy nezett ram mintha egy istenno lennek:-)))

Elhivtam imelben kavezni....sosem valaszolt arra az imelbe. Ket ev kellett ahhoz h elengedjem magamban ezt az egeszet...

2016. szept. 1. 23:43
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Már írtam a múltkorira. Sajnos én is a saját káromon tanultam meg hogy vannak Don Juanok akik nem akarnak semmit, csak szívatnak. Fogd fel, ha egy férfi akar tőled valamit, az tényleg odajön és megmondja kerek perec. Ha csak hülyít és szórakoztatja magát, akkor csinál ilyeneket. Ez lehet azért, mert, 1. van barátnője csak szórakozik, 2. impotens, 3. nem tetszel neki eléggé és nincs jobb, de viszonyt nem kezdene és csak akkor feküdne le veled ha masszívan még Te könyörögnél 4. kapuzárási pánikban van.
2016. szept. 2. 00:26
 16/20 anonim ***** válasza:
49%

Én le is szoktam tapperolni a csajt

Az egyik úgy pofánvágott hogy reccsent egyet az állam!!!

2016. szept. 2. 02:27
 17/20 Richie75 válasza:
62%
Valoszinú nôs és fogalma sincs hogyan tovább csak bamul ki a fejébôl...
2016. szept. 2. 03:28
 18/20 anonim ***** válasza:
66%
Nemrég egy lány nagyon hasonlót tett velem. Megvolt a randi hát őőőő nem éppen volt beszédes, étterembe a pincér srácot bámulta, buszt "véletlenül" lekéste következő 2 óra múlva jött volna haza vittem csók elmaradt a fent írtak végett nem is erőltettem. Irtam öröm volt megismerni, szeretném ha lenne folytatás (kiváncsi voltam ő akar e) szeretne ő is? Na erre 3 napig nem válaszolt, írtam igazán kár hogy nem erre válaszolt hogy ja de szeretne de lemondott két idöpontot. Nagyon jól játszhatott a kislány.
2016. szept. 3. 19:13
 19/20 anonim ***** válasza:
Bizonytalan, nincs olyan hangulatban, valami problémája van, ami leköti, időközben meggondolta magát, esetleg azért, mert rosszat hallott felőled.
2016. szept. 3. 19:20
 20/20 anonim ***** válasza:

Én is csináltam ilyen nőként, megtudtam foglalt a pasi.

A férfiak meg azért teszik mert, sok nőt hülyít vagy nős.

2017. jan. 18. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!