Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Pasik! Ti miért viselkedtek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ti miért viselkedtek ilyen hülyén egy nővel?

Figyelt kérdés
Ha valakivel tök jól elvagytok, beszélgettek, flörtöltök, mintha alakulna valami, aztán utána meg mintha megváltoznátok, alig szóltok a nőhöz, csak nézitek, bámuljátok, sőt mintha menekülnétek előle. Ezt minek csináljátok? Szórakozásból vagy mi ez?

2016. szept. 1. 21:09
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
55%
Akkor én lehetek a kakukktojás,mert én nem csak nézegetem
2016. szept. 1. 21:11
 2/20 anonim ***** válasza:
40%
Mi ez az általánosítás? A pasid fél a pinától ennyi XD
2016. szept. 1. 21:13
 3/20 anonim ***** válasza:
40%
Velem egy lány csinált ilyesmit, úgyhogy ne mondd, hogy ez csak a férfiakra jellemző!
2016. szept. 1. 21:14
 4/20 A kérdező kommentje:
Bocsi! Nem akarok általánosítani, én írtam ki rosszul a kérdést. Csak tényleg elég zavaró ez az egész.
2016. szept. 1. 21:18
 5/20 anonim ***** válasza:
69%

Velem is ez történt nem rég...

A pasi folyamatosan bámult, mosolygott,incselkedett, de persze én szólítottam meg, mert arra már nem volt kapacitás. Aztán el kezdtünk beszélgetni, flört hasonlók, célozgatások.. Aztán egyik napról a másikra, mintha elvágták volna... Nem is értettem, de azért a mai napig, ha összefutunk úgy néz, mint aki még embert nem látott, sőt még ugyanúgy incselkedik, de ennyi. :D Komolyan nem tudom mire vélni, de már nem is érdekel.

2016. szept. 1. 21:20
 6/20 anonim ***** válasza:
56%

Normalisan kerdezem nem bunko modon , rossz szandekbol. Nem lehet, hogy megtudott rolad vmit aminkicsit megtorte a lenduletet?

Egyebkent siman van olyan variacio nalam pl, hogy tetszik egy lany es valami nagyon megfog benne es kikapcsol az agyam. Sokan vagyunk igy. A kerdesedbol nem jott le, hogy csak perecekrol van-e szo vagy ennel sokkal hosszabb idoperiodusokrol.

2016. szept. 1. 21:30
 7/20 anonim ***** válasza:
16%
A pasik ezt csinálják, mi férfiak nem! :) Játszmának hívják.
2016. szept. 1. 21:38
 8/20 A kérdező kommentje:
Nem hinném,hogy meg tudott volna valamit is rólam, nem is tudhatott volna meg semmi olyan, ami miatt megváltozott volna szerintem. Hát ez nem rövid periódus, hanem mondjuk úgy hogy 1-2 hónapig volt az, hogy jól megvoltunk meg minden és nemrég óta változott meg.
2016. szept. 1. 21:42
 9/20 Noren1989 ***** válasza:
56%
2napja is kérdezted, szó szerint.
2016. szept. 1. 22:27
 10/20 anonim ***** válasza:

Ezt a flörtölést nem igazán vágom, ez micsoda?

Mert az értelmét még nem sikerült megfejtenem.

Ha tetszik és akarsz tőle valamit, akkor elhívod valami programra.

Ha nem, csak úgy barátilag vagy el vele, akkor ott milyen flörtölésnek kéne történnie?

Ez a flörtölés valami olyan mint a farokverés?

2016. szept. 1. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!