Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti hogy viselkedtek egy pasival, ha a barátnőtökkel kerülgetik egymást?
Arra gondolok, hogy pl. ti a pasival mondjuk köszönőviszonyban vagytok, de tudjátok, hogy az egyik legjobb barátnőtökre hajtott. A barátnőtök mesélt is mondjuk a találkozásokról, de utóbb a csaj elutasította a pasit. A pasi azóta nem kereste a barátnőtöket.
Ilyenkor ha ti összefuttok a pasival az utcán, vagy egy helyen, akkor hogy viselkedtek? Te tudod mi volt köztük, illetve valószínűleg ő is tudja, hogy te tudod az ügyet.
Ilyenkor kicsit zavarban vagy te is vagy semleges vagy?
Van ilyenkor eltérés egy barátnő viselkedésében attól függően, hogy az ominózus lány azóta nem emlegeti a fiút, vagy hogy esetleg utóbb megbánta az ügyet és többször is téma a beszélgetések során?
Összefoglalva: Miért érzem, hogy a lány barátnője zavarban van kicsit 3 hónappal az elutasítás után? Ezen kívül egy közös ismerősnél érdeklődött múlt héten a lány, hogy hogy vagyok? Ha találkozunk felemlegeti, hogy nem is keresem (igaz én kértem, hogy ha nem akar semmit, ne keressen, de miért várná el ezt fordítva tőlem?).
Komplex a kérdés, remélem érthető :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!