Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hogyan viselkedtek a barátnőtökkel ha szerelmesek agytok belé? Hogyan mutatjátok ki?
26/f
En pl nincs olyan reggel hogy ebredes utan rogton ne irnek neki. Nem hivom mert felkeltenem. O felkel egybol hiv. Odafigyelo es erzekeny vagyok vele szembe ha a helyzet ugy hozza. De ha kell vele gyerek tudok lenni, ha kell ugy beszelek vele mint ha csak a felesegem lenne. Egy igazi szerelem ugy gondolom hogy magaba foglalja a baratsag a haversag a lelkitars fogalmat. A mindent.
Ha az ember szerelmes kisujjbol jon az hogy kimutatja. Szerintem. Remelem segitettem. :)
én jelenleg csak ismerkedem egy lánnyal, sok ideig nem volt kapcsolatom mert az előzőt pont azzal fojtottam meg, hogy mindig ölelgettem, szeretgettem a lányt ami neki sajnos úgy tűnik nem volt jó...mondjuk nem is biztos, hogy annyira sajnos mert akkor most nem találhattam volna rá erre a lányra :) én élethosszig tartó kapcsolatra vágyom, szeretek ölelkezni és puszit adni a párom arcára...de ez az én módszerem, nekem szerencsém volt mert a lány is ugyanannyira szereti...de 5 szeretet nyelv van amit mindenkinek ismernie kéne, az egész dolog működését ha tényleg boldog párkapcsolatot szeretne! persze van aki ezt anélkül tudja alkalmazni, hogy tudatosan ismerné...van egy könyv ami nekem nagyon sokat segített ilyen téren, mert amikor azt gondoltam, hogy meg kell változzak mert meg fogom fojtani az összes kapcsolatom és végül egyedül maradok, meg akartam érteni mi a "probléma" velem és milyenné kéne válnom...és ebben a könyvben le van írva hogyan fejezhetjük ki a szeretetünket! ajánlom mindenki figyelmébe mert a benne levő tudás az igazi boldogság kulcsa, legalábbis számomra biztosan, és a könyvet ihlettők számára is :) Garry Chapman: A szerelem pszichológiája
Sajnos a fordítás hibás szerintem, mert ide nem a szerelem szó hanem szeretet szó illene, de ez egyéni vélemény, aki elolvassa talán máshogy gondolja :) csak ne a borítóról ítéljétek meg a könyvet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!