Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, h valaki ennyire hiányozzon a másiknak? Ennyire szerelmesek lennénk?
Igen.
Annó én az akkor még barátnőmmel 8 napig voltunk lent telken nyaralni együtt. Úgy jöttünk haza, hogy a szüleinknek bejelentettük, hogy összeköltözünk, apelláta nincsen. A köv. hónapot már albérletben kezdtük együtt, azóta már 9. éve a feleségem saját kecóban :D
1- Ásd el magad inkább! :) Ha nem érted az oldal lényegét, akkor nem tudom, h mi a francot keresel te itt... :)
2.- Nem félek a szerelemtől, csak attól, h a külön töltött napok szenvedés van mindkettőnk részéről és az összeköltözés még nem oldható meg, ugyanis ő még tanul és egyetemre készül... :)
Ez csak azt jelenti hogy nagyon szeretitek egymást :)
Mi is így vagyunk a párommal köztünk 500 km a távolság és egy hónapban max 2x tudunk találkozni. :( És mi is így vagyunk mint ti szóval ne aggódj ;)
Huh, most pozitívan csalódtam, h vannak itt ennyire értelmes emberek is :)
Hát remélem elmúlni nem fog, csak erősödni, vagy ugyan ezen a szinten maradni! :))
Azta 500 km? :O Az nem semmi! Elismerésem, h így bírjátok! Én már a heti 3 találkozást is kevesellem, nem még havi 2-t de biztosan az is csak szokás kérdése :) Kitartást nektek és további sok boldogságot! :)
Más választás nincs! :) És igen, igyekezni fogok még szebb 3 napot együtt tölteni :)) Köszönöm a válaszokat! :) Tényleg rendesek vagytok ! :)
Köszönöm kérdező.
Lehetőség nekünk sem volt, el volt döntve, és vagyunk annyira önfejűek, hogy esély sem volt ledumálni minket :D
Szóval albérlet, és igen szűkösen éltünk emiatt, de fel sem merült, hogy szétköltözzünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!