Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, egy nagy csalódás után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, egy nagy csalódás után mennyi idő után vagytok képesek magatokat rászánni, hogy szerelmesek merjetek újra lenni?

Figyelt kérdés
2014. jún. 17. 08:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem sok, de nem felejtünk. Na de hogy ne általánosítsak, ezért azt mondom, hogy ki mikor.
2014. jún. 17. 08:25
 2/6 anonim ***** válasza:

6 év 10 hónap kb +- pár nap az esetemben

21F

2014. jún. 17. 08:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Én egy nagyon nagyon kemény szakításon voltam túl egyszer, és nekem 13 hónapig tarott mire talpra álltam. Mondjuk az egy nagyon csúnya történet, (tényleg nagyon csúnya) a csaj mindent megtett, hogy pokollá tegye az életemet. Szappanoperába illő gonoszságról beszélek. Elég soká tartott, és nagyon sokat ölt ki belőlem. Egyénileg, és a szakítástól is függ, hogy kinek mennyi ideig tart. Nekem hosszú volt.
2014. jún. 17. 08:36
 4/6 anonim ***** válasza:

#2:

én nekem első nagy szerelmem volt, és csak 1 hónap volt a járás, de régóta szerelmes voltam, nekem nem volt nagy szakítás, csak nagy csalódás

2014. jún. 17. 08:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem a legbrutálisabb a 9 év volt.
2014. jún. 17. 08:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez teljesen kor, idő és annak is a függvénye, hogy milyen kapcsolatnak lett vége... A szerelem a legcsodásabb dolog, felesleges önsajnálatba és gyászba borulni sokáig, persze egy nagy szerelmet tudom nagyon nehéz kiheverni.
2014. jún. 17. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!