Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a nőkben való sokadik csalódás (vagy talán az önmagában való csalódás) megerősíti, keménnyé, rideggé teszi, vagy gyengíti, elbátortalanítja a férfit?
Az attól függ milyen a jelleme,és milyen a környezete,illetve mennyire támogatják őt a "háttérből".
Engem az első pár alkalom erősített,utána viszont folyamatosan gyengített,és elbátortalanított.
Én elég rideg lettem utóbbi időben nőkkel.Inkább most kicsit örülök annak,hogy szingli vagyok és fiú haverokkal ide oda járok....
Nem is tudnék bele menni jelenleg komoly kapcsolatba.
Talán majd egyszer ismét.
engem is inkább elkeményített a dolog.
nincsenek érzések, nincs móka-kacagás, nincs jókedv.
élek a nagyvilágban.
egyszer elkapott egy szerelem, teljesen elmúltak ezek a jelenségek. jókedvű lettem, tiszta jó volt. utána nem úgy alakult ahogy szerettem volna, megmaradt a sok rossz érzés, harag, ridegség... egyszer talán megint megolvaszt valaki (nő:)..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!