Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ti miért viselkedtek így egy nővel?
Igazából én ennyit nem is tennék meg.
Nem gondolom, hogy bármilyen nőt is ostromolni kell, legalábbis az már régen rossz ha a nő olyan passzív, hogy folyamatosan nyomulni kell rá.
Egyébiránt, én ilyet akkor tennék ha nem gondolnám elég reszponzívnak a reakciót és ráunnék erre a dedózásra, mert most akkor méigs mi a cél? Ha két ember tetszik egymásnak, szabadok, akkor mi a fenét kell ennyit tökölni, ha flörtöl meg kedves, akkor arra reagálni kell, hogy neked ez most csak imponál, jól esik, vagy tovább is léphetnétek, azért ne várj mindent a férfitól.
Manapság nem mindent a férfitól kell elvárni.
Egyébként akkor szoktam ezt csinálni,ha rájövök,hogy a lány hülyít,vagy pedig tényleg olyan infókat tudok meg róla,ami számomra nem kedvező.(Gáz.)
Ha tényleg fontos vagyok neki,akkor úgy is fog keresni,ha meg nem,akkor leves. :)
Annyi a lényeg,hogy nem akarom pazarolni az életemet és időmet olyan lányra,akit (lehet) nem is nagyon érdeklek.Így megyek tovább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!