Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gyerekes, ha valakit visszautasítanak, és büszkeségből nem szól az adott személyhez, aki a kolléganője?
Hiába magyarázod a bizonyítványt, te is írod, hogy 10 emberből azt mondja, hogy gyerekes vagy.
Azért fogalmaznak így, mert nem akarnak megbántani, de valójában szánalmas vagy és nevetséges.
Egy dolog, hogy a lánynak szimpatikus vagy, és barátkozni akart, az meg egy másik, hogy benned fel sem merül, hogy esetleg csak barátként gondol rád.
De ezek szerint ez van.
Ahelyett, hogy ezt elfogadnád, nagyon látványosan besértődsz, és tüntetően kimutatod, hogy te most vérig vagy sértve.
Egyetlen egy dolgot érsz vele: aki eddig nem tudta, hogy visszautasított a csaj, az is meg fogja kérdezni a kollégákat, hogy mi ez a nagy látványos neszóljhozzám. Kb. mostanra az egész cég rajtad röhög, és mindenki tudja, hogy a csaj kikosarazott, te meg behisztiztél.
Szerintem amíg ennél a cégnél dolgozol, ne erőltesd az ismerkedést ezek után, legalább is ne a következő 10-12 évben, amíg mindenkinek ez ugrik be rólad.
Nehogy azt hidd, hogy nem így van!
Nálunk is van egy csaj, aki egyszer (8 éve ott dolgozik) beivott a karácsonyi partin, azóta is azt emlegetik. Mindenki tojik bele, mit csinált MÉG, ő a piás csaj.
Ahogy az a kolléga is örökké a fingós marad, aki véletlen pont akkor eresztett egyet, mikor nem vette észre, hogy a vezérigazgató áll mögötte...
Csinálhat ő innentől bármit, lehet zsinórban egy évig a hónap dolgozója, ő akkor is fingós marad.
Te meg a hisztis lúzer vagy, akit visszautasítanak.
Egyébként legyél rá büszke, megdolgoztál érte!!
Tudod mi a vicces? Hogy rajtad kívül is még sokan jártak így, csak róluk te se tudod, meg mások sem. De hála a "büszkeségednek", rólad már mindenki tudja.
Van még kérdés?
Hiába magyarázod, a viselkedésed akkor sem túl érett, előttem már leírták és gyanítom, hogy mások meg még szóban is elmondták, hogy miért.
Egyébként meg szerintem a diktátorok is infantilis személyek, kivétel nélkül. Sőt, továbbmegyek, a nagyhatalmak és a világ irányítóinak viselkedése is egy csapat homokozóban játszadozó és kardoskodó óvodáscsapatra emlékeztet.
És te most tényleg azt hiszed, hogy a kolléganőd a karjába dőlt, mert tojsz rá?! Abból a pár alkalomból kiderült számára, hogy egy idióta vagy (igaza van) ezer lezárta a dolgot vele.
Szánalmasan viselkedsz egyébként, de ahogy érzed. A csaj nem hiszem, hogy álmatlanul forog éjszaka emiatt.
Én nagyon örülök, hogy így viselkedsz kérdező, mert a normális emberek legalább el tudnak kerülni.
A nő nem játszott veled. Ha csókolóztatok volna, vagy megfogja a kezed, akkor sem. Egyszerűen ő ennyit akart tőled. Szerintem rá sem jött, hogy randira hívtad. Mondtad neki, hogy randi? Próbáltál valami erre utaló dolgot tenni?
Ha engem elhívna valaki kávézni, akivel x ideje haverok vagyunk, eszembe sem jutna, hogy randizni akar, amíg meg nem próbál érinteni, vagy nem teremt olyan helyzetet, hogy egyértelmű legyen.
Szerintem egyszerűen nem tudsz csajozni, és a saját bénaságod vetíted ki a csajra.
Ez mindenki számára nevetséges, aki látja, kivéve a hasonló bénáknak. Most komolyan nekik akarsz megfelelni?
Inkább olyan emberekre hallgass, akiknek nem esik nehezükre barátnőt keríteni.
Semmi gond, ha az ember bénázik, de viselje méltósággal, ismerje be, és próbáljon változtatni rajta.
2-es vagyok egyszer mar elmondtam a velemenyem, sok egyet is ertettek szal nem irom le megegyszer a viselkedesed a homokoz es kislapat esete, egy vicc.
Na konkret pelda: volt ilyen pasi a melohelyemen, egyutt mentunk szunetre, folyton imeleztunk az irodaban atlag dolgokrol, TUDTA h ferjnel vagyok es azt is tudta, h nem vagyok megcsalos alkat. Soha nem altattam, de az o fejeben en voltam a kiszemelt alomno.
A lenyeg h az iroda elment partizni (hozzateszem a srac sosem momdta h randizna velem vagy ilyesmi, nem nyomult szoval gondoltam, hogy o is jo kollegalis viszonynak eli meg a dolgot, tevedtem). Szoval parti. A lenyeg, h valaki valamiert reszegen emlitette neki, h koztem es egy masik kollega kozott van egy eros vonzalom (vele pl meg soha nem beszeltem azon kivul h szia) amire o masnap ir egy ilyen imelt.
Megtudtam a dontesedet, tiszteletben tartom, en szerelmes vagyok beled es nem tudok a haveri kapcsolatba visszazokkenni. Kerdeztem milyen dontes? Mi ez a szerelem dolog? Beszeljuk at.
Onnantol a pasi nemhogy nem szolt hozzam soha tobbet nem koszont, es frankon nem ertettem h hogy lehet valaki ennyire gyefkesen rohejes. A dolgot tetezi, h ezt mas is eszrevette es kvazi kozrohej targya lett a viselkedese miatt.
Again, sosem altattam, nem tettem felreertheto megjegyzeseket szoval o felepitett valamit a fejeben, amihez nekem semmi kozom. Ahelyett h megbeszeltuk volna, layvanyosan besertodott mint valami primadonna es ez a viselkedes egy vicc.
Ilyet kisfiuk csinalnak, egy ferfi tisztazza es az elet megy tovabb, nem mutatja az egesz irodanak h benezett valamit es ez most rosszul esik neki. Itt nem pincsi kutyasageol van szo, hanem alapveto erzelmi intelligenciarol, konfliktus kezelesrol, es sztem a csaj nem is tudja h neked o bejon vagy tetszik, szimplan probalt baratsagos lenni amit te felreertettel es amiert o hibaztatatod.
Az egyik hozzaszolo kifejtette, h ez velhetoleg elterjed a cegnel es nem azert mert o mondja el, hanem mert nyilvanvalo a viselelkedesed. A csajt nem zavarja, sot el is felejti mert ilyen hulyeseggel nincs mit foglalkozni, de tehettel volna azert h a kollegak ne ugy belyegezzenek be, h a "hisztis".
Vegulis a pasi elment a cegtol, senkitol el sem koszont de a fel vilag rajta rohogott.
Volt egy masik pasi, na o ezzel a sraccal ellentetben nyilvanvalova tette, h bejovok neki elhivott egy itslra, visszautasitottam momdtam h van ferjem. Rendben oke, meg 3 szor megismetelte ezt a mutatvanyt es a vegen atment valami pszichopataba olyanokat mondott h szokjunk el Europaba (tul sok romantikus filmet nezett) es akkor kihivtam a folyosora dumalni es nyomatekositottam hogy helloszia koszi az erdeklodest, megtisztelo de ebbol nem lesz semmi igyhat mindenkinek jobb, ha az elhivasokat befejezi.
Momdta, h oke, es onnantol megmaradt a koszonoviszony, a napi normal hello hogy vagy? es a cegnel soha senki nem tudta meg h mi tortent, mert normalisan viselkedett. Igaz o 36 volt a sertodos srac meg 25.
Érzelmi intelligencia.
Akinek van, nem kell magyarázni. Akinek nincs, úgy sem érti. A kérdezőnek már tök mindegy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!