Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gyerekes, ha valakit visszautasítanak, és
büszkeségből nem szól az adott személyhez, aki a
kolléganője?
#ggjhj
Nos ha nem akarod, hogy látsszon a sértettséged inkább duplán legyél kedves, vicces és néha ironikusan szurkálhatod is. Látványosan ignoráld, hidd el többre mész. Főleg, hogy kollegális viszonyban munkaügyben gondolom amúgy is van napi kontakt, amit nem kerülhetsz ki.
2016. aug. 30. 23:20
Miert gyerekes? Mert nem tud felnottkent intelligensen lereagalni egy szituaciot amin ahelyett h tullepne, presztiskerdest csinal es az egesz ugyet kvazi felnagyitja ezaltal pedig pont ugy jon le mintha egy sertodott ovodas lenne. Hat ezert.
2016. aug. 30. 23:20
3/17 A kérdező kommentje:
elso koszi! :)
masodik... Akkor minden politikus, aki nem reagal a kritikakra, diktatorok, mint sztalin, hitler, stb akkor ok is gyerekesek? kap xy kritikat es nem reagalja le vigyorogva csak hatatforditbes megy tovabb akkor az is gyerekes? erdekes felfogas... :)
A vonzalom 2 emberen múlik és nem 1 ember akaratán, hogy ő mit szeretne. Elkell fogadni, hogy nem mindenkinek vagyunk az esetei és tiszteleben kell tartani a döntését.
Viszont ha valaki hitegeti a másikat és úgy utasítja el, az nem szép dolog.
2016. aug. 30. 23:33
5/17 A kérdező kommentje:
Igazad van utolso, teljesen! Vuszkesegbol nem szolok hozza es ez nem gyerekes hiaba mondja 10b 7 ember. Ha nem hat nem. Nincs ezzel semmi gond, ahogy irtad nem tetszhet mindenki mindenkinek. De akkor utana a jopofit se varjak el az illetotol. :)
Nem gyerekes. Ugyanígy jártam, egy ideig ment a jópofizás, aztán beszóltam. Nem bírom, ha palira vesznek, és ezt tudatom is.
2016. aug. 30. 23:59
Elég gyerekes, ha személyes sértésnek veszed azt, ha valaki nem akar veled intim kapcsolatba kerülni. Nincs ezen mit magyarázni tovább. Nem kell jópofizni, de köszönni, a munkahelyi dolgokkal kapcsolatban kommunikálni igen.
2016. aug. 31. 00:06
Nem bántásból írtam.
Lépj túl rajta. Ráadásul még sértő is a viselkedésed, mert azt mutatja, hogy a te elvárásod szerint a kiszemeltednek mindenképpen engednie kellett volna, akár akar, akár nem.
Rudod, ez egy kicsit olyan, mint amikor a magymama beléd akar tuszkolni egy tányér gombócot, amit te nem akarsz, és ezért megsértődik.
2016. aug. 31. 00:19
Helyzettől is függ. Én úgy jártam, hogy ment a folyamatos flörtölés, úgy, hogy még én döbbentem meg rajta, milyen nyíltan nyomulnak rám. Aztán még diszkózni is elhívott a nő, és beleegyezett, hogy találkozzunk utána is. Aztán mégis lerázott. Hadd érezzem már magam megsértve ezek után. A munkámat elvégzem becsülettel - gondolom, a kérdező is - , de talán ne kelljen már mosolyogva érdeklődni minden reggel, hogy szolgál a kedves egészsége, miután hlyére vette valaki érzelmeit.
2016. aug. 31. 00:28
10/17 A kérdező kommentje:
Köszi kedves utolsó! :) A leányzó ha egyhelyen voltunk a melóban többször is mondta, hogy maradjak, menjek ki vele cigizni,stb. 4 napja el hívtam meginni valamit... szó nélkül bele ment. Felhívtam 2szer is 30 percre, eldumáltunk, érdeklődött , stb. Ezek alapján mit gondoljon az ember? :) Mind ez 1,5-2 hét leforgása alatt volt. Nekem ne kelljen már pitizni ezek után. Ha köszönök köszönök, ha nem akkor nem. Nem kellett volna etetni és nem lenne ez. Kedves elutasítás után is jó pofizát váró hölgyek. Ne csodálkozzatok, ha valaki az után így reagál mint én, vagy 1-2 válaszoló ,mert van benne tartás, és nem ájul be egy 10es skálán 100as nőtől, majd bólógat neki mint egy pincsi fut utána, hogy hátha mégis összejön. Na ez a szánalmas egy férfira nézve. :) Sajnos 90%unk ilyen. :)
Kapcsolódó kérdések: