Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom félni? Lehet, hogy össze fognak jönni? Tényleg nem szerelmes belé?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki nagyon bejön,sokat dumálunk de inkább csak én írok rá.
A helyzet vele h pár hónapja megismerkedett egy csajjal, akivel nem jöttek össze de barátok maradtak. Így kérderzgettem a csajról h mi van velük, mondta, hogy neki nagyon fontos az a lány. Aztán közös ismerősöktől hallottam, hogy párszor a csaj nagyon paraszt volt vele ésmindig a csávó ment utána. És h nagyon nagyon sokat találkoznak. A csávót is megkérdeztem h igen sokat találkoznak meg sokat beszélgetnek, igazából facebookon is meg telefonon is szoktak. De kérdeztem és azt h mondta h ő nem akart összejönni a csajjal, meg nem szerelmes belé. Mondjuk lehet h igaz, mert nekem több képemet likeolta be mint az övét.
Szerintetek? Nem akarom, hogy elvegye tőlem :(
2016. aug. 30. 15:53
11/12 A kérdező kommentje:
mert? ha nem szerelmes belé akkor lehet esélyem nem? csak el kéne távolítanom tőle
2016. szept. 1. 23:58
12/12 anonim válasza:
Kislány, simán lehet, hogy a másik lányba nem szerelmes és nem fognak összejönni, de ettől még SEMMI esélyed, mert te még csak nem is tetszel neki, sőt, még haverként sem kedvel, csak unaloműzésnek vagy neki jó. Nem a csaj miatt nem jön össze veled, hanem mert TE nem kellesz neki, még akkor sem, ha nincs senkije. Tudod ha akarna bármit tőled már rég együtt lennétek, szóval jobb, ha felfogod a szomorú tényt, hogy ha beleszakadsz sem lesz soha a tiéd ez a srác, méghozzá azért, mert magasról sz.arik a szánalmas, utána pincsiként csaholós kis buksidra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!