Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van okom félni? Lehet, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van okom félni? Lehet, hogy össze fognak jönni? Tényleg nem szerelmes belé?

Figyelt kérdés

Van egy srác aki nagyon bejön,sokat dumálunk de inkább csak én írok rá.

A helyzet vele h pár hónapja megismerkedett egy csajjal, akivel nem jöttek össze de barátok maradtak. Így kérderzgettem a csajról h mi van velük, mondta, hogy neki nagyon fontos az a lány. Aztán közös ismerősöktől hallottam, hogy párszor a csaj nagyon paraszt volt vele ésmindig a csávó ment utána. És h nagyon nagyon sokat találkoznak. A csávót is megkérdeztem h igen sokat találkoznak meg sokat beszélgetnek, igazából facebookon is meg telefonon is szoktak. De kérdeztem és azt h mondta h ő nem akart összejönni a csajjal, meg nem szerelmes belé. Mondjuk lehet h igaz, mert nekem több képemet likeolta be mint az övét.

Szerintetek? Nem akarom, hogy elvegye tőlem :(

2016. aug. 30. 15:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Akkor lépjél Te elsőnek.
2016. aug. 30. 15:54
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Azért azt tudd, hogy:

"inkább csak én írok rá" - Igen sanszos, hogy nem vagy neki olyan fontos, mint amennyire ő neked.. Sőt, igazából annyira sem vagy neki fontos, mint az a másik lány, hiszen őt keresi, még akkor is, ha az bunkózik vele, téged meg alapból nem keres annyit, ez pedig sokat elmond..

"nekem több képemet likeolta be mint az övét" - Ez az égvilágon semmit sem jelent. Semmit.

"Nem akarom, hogy elvegye tőlem" - Mivel nem a tiéd, ezért nincs mit elvennie.

Nekem ebből az jön le, hogy a lány fontosabb neki nálad, most az, hogy ez baráti szeretet, vagy több, ezt már csak ő tudja. Valszeg ha eddig nem jöttek össze, ezután sem fognak, de ez még nem jelenti azt, hogy veled igen. Javasolnám azt, hogy tisztázd a helyzeted a fiúval, ha barátságnál többet akarsz tőle, akkor tisztázd az érzéseid.. Néma gyereknek az anyja sem érti a szavát, ha akarna tőled bármit, már lépett volna, de ha te továbbra is csendben benne maradsz a barátzónában, akkor csak felemészted magad és nagyon összetörsz, amikor végre valakivel össze is fog jönni.

2016. aug. 30. 16:56
 3/12 A kérdező kommentje:
de akkor szerelmes belé? de miért mondta h nem az és h ő nem akart a csajjal összejönni, ha ő megy most a csaj után? :(((
2016. aug. 30. 18:38
 4/12 anonim ***** válasza:
Ez a felnőtt párkapcsolatok kategória, FYI.
2016. aug. 30. 19:06
 5/12 anonim ***** válasza:
Egy független ember nem a tied, tehát nem lehet tőled elvenni. Így nincs is mitől aludni, jó éjt kis tinilányka!
2016. aug. 30. 22:18
 6/12 anonim ***** válasza:
*Így nincs is mitől tartani, jó éjt kis tinilányka!
2016. aug. 30. 22:19
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha sajnálsz egy ilyen gyökeret magad mellől,kezelésre szorulsz.Ne elgyél már ilyen mazochista,hogy a károdra egy másik nő után futkos és még te ugrálsz körülötte.
2016. szept. 1. 18:05
 8/12 anonim ***** válasza:
Jajj ugye nem hiszed el hogy nem szerelmes belé még ha paraszt is volt vele a csaj !Sztem az mert akkor nem szaladna utána és rád irkálna nem a csajra !Sztem hagyd keress olyat akinek vagy olyan fontos hogy magától keres és nem kell nyomulni rá!
2016. szept. 1. 21:30
 9/12 A kérdező kommentje:
de miért enne szerelmes belé? ő nem akart összejönni a csajjal. ha szerelmes lenne belé összejöttek volna. ennyi
2016. szept. 1. 22:23
 10/12 anonim ***** válasza:
Reménytelenül mazochista vagy...
2016. szept. 1. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!