Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom félni? Lehet, hogy össze fognak jönni? Tényleg nem szerelmes belé?
Van egy srác aki nagyon bejön,sokat dumálunk de inkább csak én írok rá.
A helyzet vele h pár hónapja megismerkedett egy csajjal, akivel nem jöttek össze de barátok maradtak. Így kérderzgettem a csajról h mi van velük, mondta, hogy neki nagyon fontos az a lány. Aztán közös ismerősöktől hallottam, hogy párszor a csaj nagyon paraszt volt vele ésmindig a csávó ment utána. És h nagyon nagyon sokat találkoznak. A csávót is megkérdeztem h igen sokat találkoznak meg sokat beszélgetnek, igazából facebookon is meg telefonon is szoktak. De kérdeztem és azt h mondta h ő nem akart összejönni a csajjal, meg nem szerelmes belé. Mondjuk lehet h igaz, mert nekem több képemet likeolta be mint az övét.
Szerintetek? Nem akarom, hogy elvegye tőlem :(
Azért azt tudd, hogy:
"inkább csak én írok rá" - Igen sanszos, hogy nem vagy neki olyan fontos, mint amennyire ő neked.. Sőt, igazából annyira sem vagy neki fontos, mint az a másik lány, hiszen őt keresi, még akkor is, ha az bunkózik vele, téged meg alapból nem keres annyit, ez pedig sokat elmond..
"nekem több képemet likeolta be mint az övét" - Ez az égvilágon semmit sem jelent. Semmit.
"Nem akarom, hogy elvegye tőlem" - Mivel nem a tiéd, ezért nincs mit elvennie.
Nekem ebből az jön le, hogy a lány fontosabb neki nálad, most az, hogy ez baráti szeretet, vagy több, ezt már csak ő tudja. Valszeg ha eddig nem jöttek össze, ezután sem fognak, de ez még nem jelenti azt, hogy veled igen. Javasolnám azt, hogy tisztázd a helyzeted a fiúval, ha barátságnál többet akarsz tőle, akkor tisztázd az érzéseid.. Néma gyereknek az anyja sem érti a szavát, ha akarna tőled bármit, már lépett volna, de ha te továbbra is csendben benne maradsz a barátzónában, akkor csak felemészted magad és nagyon összetörsz, amikor végre valakivel össze is fog jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!