Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők vágynak a szerelemre? Vágynak egy olyan férfira aki úgymond az életük szerelme lehet?
"Mutass egyet, aki nem ilyen!"
Hmm, de imádom az ilyen "kéréseket"... Mert mégis ki a franc vagy te, hogy neked mutatni kelljen bárkit is?! Ennyi erővel mutasd meg te, hogy mind ilyen! Hajrá! Nem fog menni, mert ez egy hülyeség.
Itt több lány is leírta, hogy vágyik a szerelemre és a közeli barátnőiről is elmondható, mint ahogy én is elmondtam, hogy igen is vágyok a szerelemre, törődésre, romantikára és az én baráti körömben is akadnak ilyen lányok még bőven. De neked az első szavad, hogy hazudunk, akkor miről beszélünk? Neked minden hazugság, ami nem a te szánalmas, beteges elméletedet igazolja.
"És ahogy már említettem, amíg naivan azt hittem, hogy a nőknek nemcsak a külső meg a pénz számít, addig se kellettem nekik, mivel akkor is ronda és csóró voltam."
Ja, mert te azt hiszed mindenkinek alanyi jogon jár egy nő?! Sokkal összetettebb egy párkapcsolat ennél, nem olyan egyszerű, mint ahogy te itt vázolni próbálod, hogyha jól nézel ki, akkor bárkit megkaphatsz, ha meg nem, akkor senkit. Bármiben fogadni merek, hogy az első számú probléma a rohadó belsőddel van és nem az állítólagos ronda külsőddel. Az a poén, hogy a hozzád hasonlók el is hiszik, hogy ők belül tök rendben vannak, holott pont ott vannak a legnagyobb problémák. Na meg azt sem tudni, hogy te milyen nőknél próbálkoztál, mert szeretitek ám hangoztatni, hogy az átlagos v az alatti lányok sem vettek kutyába sem, aztán mikor 1-2 haverom megmutatja, hogy szerinte hogy is néz ki egy átlagos csaj, akkor kb a pofám leszakad, hogy ez a lány női szemmel is szép.
"Akkor miért nem lehet látni alacsony és ronda férfiakat nőkkel?"
DE, lehet látni. Az óriási különbség, hogy te nem látsz, mert nem is akarsz! Szelektíven látod a párokat az utcán, észre sem veszed, ha egy ilyen pár jönne veled szembe, bezzeg azt tuti kiszúrod, ha egy jóképű pasi sétál egy jó csajjal az oldalán, vagy épp kevésbé széppel.. És ha már egy ilyen párt is látsz, akkor jössz ide tombolni, hogy csak a jóképűeknek van csajuk. Ennél nagyobb baromságot még életemben nem hallottam. Napi szinten járok Pestre, tömeg közlekedek, sétálok stb és rengeteg tök átlagos párt látni, látni kevésbé előnyös külsejű srácokat is hasonló lányokkal, sőt sok olyat is látni, ahol szvsz a lány jobban néz ki, mint a fiú. De persze, tudom a jelszavad: hazudok. Ez neked valami beteges mániád, hogy mindenkit hazugnak nevezel, aki nem a te véleményeden van. Ezt javaslom orvosnál kezeltetni, mert ez már komolyan paranoia.
Amúgy, ha lenne egy kis eszed és végig bírnád gondolni, hogy ha valóban csak és kizárólag a jóképű pasiknak lehet csajuk, akkor a világ már kihalt volna, mert rengeteg embernek nem adatik meg a jóképű külső. De megsúgom: ennek ellenére is van párjuk, családjuk stb.
"Ahhoz hatalmas peche kell, hogy legyen egy nőnek, hogy 10 olyan férfivel hozza össze a sors, aki úgy általában a nőktől csak szexet akar."
Jól van, rögtön gondoltam, hogy nem fogod tudni értelmezni. :D 10 férfi van és 10 (!!) nő. Nem attól az adott egyetlen nőtől akar mind a 10 férfi szexet, de tök mindegy, mondhat az ember neked bármilyen példát, úgyis kimagyarázod, hogy ti gyertek ki belőle jó.. Szánalmas.
A lényeg akkor is az, ha van egy adott és egy adott férfi és a férfi csak szexet akar a nőtől, akkor az mégis mi a jó büdös francért kétséget kizáróan csak is a nő hibája lehet??! Épp annyira lehet a pasi sara is, de te ezt az életben nem fogod beismerni, mert ti ugye tökéletesek vagytok.
"Akkor miért választjátok az erőszakos állatokat a békés, nyugodt srácok helyett? Miért várjátok el, hogy a férfi megverekedjen értetek?"
1. Miért beszélsz az én és az ÖSSZES nő nevében?! Válaszolj már kérlek, kinek érzed te itt magad, hogy mások nevében kész tényeket (amik csak a beteg agyad szerint tény) közölj? Majd azt én el tudom dönteni, nem kell hozzá egy nőgyűlölő hisztigép segítse.
Szóval nem, ismétlem NEM választjuk és legfőképpen nem várjuk el (????), hogy megverjenek minket. Milyen beteg elméd van neked, jó isten..
Sem én, sem a barátnőim, sem az édesanyám, sem az unokatesóim, sem a nagynénjeim, sem a nagymamám SOHA nem választott agresszív állatot társnak és az életben nem tűrte volna el, hogy kezet emeljen rá egy "férfi".
És akkor itt most kb 20-30 lányról/nőről beszéltem. Folyamatosan megdől a "minden nő" sablon dumád, de képtelen vagy belátni.. Ja egyébként érdekelne, hogy te ismered az összes nőt ezen a Földön, mindet egytől-egyig személyesen?? Mert ha nem, akkor a helyedben visszavenném a nagy képemből, miszerint minden nő. :)
"de te képtelen vagy felfogni, mert femináci vagy, aki szerint a nő soha semmiben nem lehet hibás."
Tényleg egy hányinger ember vagy. Először üsd fel a lexikont és nézd meg mit jelent egy szó jelentése mielőtt dobálózol vele, mert irtó gáz. Nyilván, akinek veled ellentétben van esze és nem ilyen végletesen, sarkítva látja a világot, az máris "femináci". Gratulálok, a szinted az megvan. :D
Ja és iszonyat szánalmas az "érvelési" módszered, ugyanis itt te vagy az egyetlen, aki mindenért a nőket hibáztatja, a világ összes bűnét a nőkre fogod, minden szitut kimagyarázol, hogy végül a nők legyenek a hibások! Minden egyes sorodban ezt csinálod, csak már fel sem tűnik. Egy büdös szóval nem mondtam, hogy a nők hibátlanok, de fele annyira nem gonoszak, mint amennyire te beállítod minden egyes alkalommal. Itt te akarod a pasik seggét fényesre nyalni, nem pedig én a nőkét.
"De igen, pontosan azt állítottad, hogy minden férfi csak szexet akar tőled."
NEM! Ne tudd már jobban, hogy mit állítottam. Az, hogy te csak azt látod meg, amit akarsz, azért nehogy már még engem hibáztass. Ott akkor épp a "csak szexet akar" jelenségről volt szó, azért említettem fel, hogy amióta egyedülálló vagyok többségében inkább ilyen férfiak találtak be. De nem csak ilyenek!! Csak azt már nem írtam oda.
Szóval nem állítottam ilyet, úgyhogy leszel szíves és ne rágalmazz meg.
"Magyarul nem néztek ki elég jól"
Ne süllyedj már le mélyebbre, bár már ennél lejjebb nincs, de ne menj már át teljesen ovis kis hisztérikába, mert kb ott módi ez a csodálatos következtetési rendszer, amit te itt képviselsz. :D :D
Magyarul nem tudod hogy nézek ki én meg a barátnőim, fogalmad nincs, de te látatlan megint okos akartál lenni. Nem baj, nem sikerült, majd legközelebb.
Nem vagyok rászorulva ilyen gyökerek "elismerésére", én tudom hogy nézek ki és teljesen meg vagyok elégedve azzal, amit a tükörben látok és a visszajelzésekkel is, amit rendszeresen kapok. Szinte sikerült vérig sértened, de inkább próbálkozz mással. :D
Egyébként halkan megsúgom: ezzel a "Nem néztek ki elég jól" kijelentéseddel mentél szembe az egész eddigi süketeléseddel és fogadjunk még csak észre sem vetted. :D
Ugyanis ezzel beismerted, hogy felszínesek a férfiak és ha nem néz ki elég jól a csaj, akkor nem állnak le velük. Bravo, megcsináltad. Ásd inkább el magad, ennél már úgy sem lehetsz szánalmasabb.
"Itt több lány is leírta, hogy vágyik a szerelemre és a közeli barátnőiről is elmondható, mint ahogy én is elmondtam, hogy igen is vágyok a szerelemre, törődésre, romantikára és az én baráti körömben is akadnak ilyen lányok még bőven."
Akkor én meg leírom, hogy három orrom van, és ha megvádolsz azzal, hogy hazudok, elhordalak minden utolsó hülye baromnak. Tudod, mondani bármit lehet.
"Ja, mert te azt hiszed mindenkinek alanyi jogon jár egy nő?! Sokkal összetettebb egy párkapcsolat ennél, nem olyan egyszerű, mint ahogy te itt vázolni próbálod, hogyha jól nézel ki, akkor bárkit megkaphatsz, ha meg nem, akkor senkit."
Dehogynem, pont ilyen egyszerű, ha a pénzfaktort nem számítjuk.
"Bármiben fogadni merek, hogy az első számú probléma a rohadó belsőddel van és nem az állítólagos ronda külsőddel."
Igen, valószínűleg azok a csajok, akik az első szavam után elküldenek, rögtön pontos képet alkotnak a belsőmről.
"Na meg azt sem tudni, hogy te milyen nőknél próbálkoztál, mert szeretitek ám hangoztatni, hogy az átlagos v az alatti lányok sem vettek kutyába sem, aztán mikor 1-2 haverom megmutatja, hogy szerinte hogy is néz ki egy átlagos csaj, akkor kb a pofám leszakad, hogy ez a lány női szemmel is szép."
Próbálkoztam szépeknél, csúnyáknál, szegényeknél, gazdagoknál, rockereknél, diszkósoknál, hangosaknál, csendeseknél, és még sorolhatnám. Egy a közös bennük: egyiküknek sem kellettem az undormány külsőmmel.
"DE, lehet látni. Az óriási különbség, hogy te nem látsz, mert nem is akarsz!"
Én lennék a legboldogabb, ha látnék ilyen párokat, mert az azt jelentené, hogy nekem is van esélyem a boldogságra. Te azért állítod, hogy látsz ilyeneket, mert ti nők az átlagos férfiakat is élből lerondázzátok. Én viszont a valóban ronda férfiakról beszélek.
"A lényeg akkor is az, ha van egy adott és egy adott férfi és a férfi csak szexet akar a nőtől, akkor az mégis mi a jó büdös francért kétséget kizáróan csak is a nő hibája lehet??! Épp annyira lehet a pasi sara is, de te ezt az életben nem fogod beismerni, mert ti ugye tökéletesek vagytok."
Már megint szalmabábozol. Nem azt állítottam, hogy egy férfi és egy nő esetén a nő hibája, hanem hogy ha egy nőtől minden férfi csak szexet akar, akkor az a nő valószínűleg másra nem is jó. És megint csak bagoly mondja verébnek, mert állításod szerint ez is mindig a férfiak hibája.
"Miért beszélsz az én és az ÖSSZES nő nevében?! Válaszolj már kérlek, kinek érzed te itt magad, hogy mások nevében kész tényeket (amik csak a beteg agyad szerint tény) közölj?"
Mert ezt látom az összes nőtől. A szavaitok és a tetteitek köszönő viszonyban sincsenek egymással. Azt mondjátok, egy kedves, megértő férfira vágytok, közben az ilyeneket száműzitek a barátzónába, és a tahókkal jöttök össze.
"Ja és iszonyat szánalmas az "érvelési" módszered, ugyanis itt te vagy az egyetlen, aki mindenért a nőket hibáztatja, a világ összes bűnét a nőkre fogod, minden szitut kimagyarázol, hogy végül a nők legyenek a hibások! Minden egyes sorodban ezt csinálod, csak már fel sem tűnik."
Te ezt most komolyan mondod? :DDD Te vagy az, aki szerint a nők mindig tökéletesek, a férfiak pedig rohadt szemét disznók, főleg ha a nők hibáit is szóvá merészelik tenni. Más szemében a szálkát, magadéban a gerendát ugye...
"NEM! Ne tudd már jobban, hogy mit állítottam. Az, hogy te csak azt látod meg, amit akarsz, azért nehogy már még engem hibáztass. Ott akkor épp a "csak szexet akar" jelenségről volt szó, azért említettem fel, hogy amióta egyedülálló vagyok többségében inkább ilyen férfiak találtak be. De nem csak ilyenek!! Csak azt már nem írtam oda."
Magyarázhatod a hazugságodat, ehhez ti nők nagyon értetek, de attól az még hazugság marad.
"Magyarul nem tudod hogy nézek ki én meg a barátnőim, fogalmad nincs, de te látatlan megint okos akartál lenni. Nem baj, nem sikerült, majd legközelebb."
Szövegértés egyes, de nem baj, nem is vártam mást tőled :D Gyengébbek kedvéért: az általad említett srácok nem néztek ki elég jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!