Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A nők vágynak a szerelemre?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők vágynak a szerelemre? Vágynak egy olyan férfira aki úgymond az életük szerelme lehet?

Figyelt kérdés

2016. aug. 27. 14:17
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
73%

#10: És az is nagyon érdekes, hogy rengeteg lány van a környezetemben meg úgy egyébként is, akik teljesen átlagosak, normálisak, sokan iskolázottak, vannak céljaik, nem f*aszról-f*aszra szálldosnak, még sincs évek óta kapcsolatuk, mert nem találnak olyan férfit, aki képes lenne egy nő mellett megmaradni és azt igazán szeretni. Sz*ar ügy.

Ja és kérlek szépen idézd nekem, hol mondtam olyat, hogy MINDEN férfi szexre megy. :) Kíváncsi vagyok rá, mert nekem nem rémlik, de te biztos tudod. Azt írtam SOK férfi szexre megy, neked ez egyenlő az összessel? Érdekes logika..

2016. aug. 27. 15:17
 12/28 anonim ***** válasza:
22%

#11 Én egy normális lányt sem ismerek 18 év felett, akinek ne lenne minimum évek óta kapcsolata. Akik egyedülállóak, azok mind vagy ribik, vagy buták, vagy elviselhetetlen természetűek.

Azt írtad, azért nem érdekelnek már a férfiak, mert mindnek csak szexre kellesz, de tagadod, hogy benned lenne a hiba. Ezt a hozzászólásodat azóta már törölték.

2016. aug. 27. 15:23
 13/28 anonim ***** válasza:
74%

#12: Nem vagy egyszerű eset. Azt érted ugye, hogy az TE vagy. Ez meg én. Én rengeteg ilyen 18+ lányt ismerek. Nyilván mindenki csak azt veszi észre, amit észre akar venni...

Az a legvisszataszítóbb benned, hogy a részeddé vált minden nőt ócsárolni és leminősíteni. Minden egyes mondatodban ott van a nőkkel szembeni megvetésed. Pont ez az, amiért nem fogsz az életben rendes lányt találni, mert messziről lerí, hogy hogyan állsz az összeshez. Mindet egy kalap alá veszed, a saját sikertelenségedet rájuk vetíted ki, mintha te magad tökéletes lennél, benned egy szál hiba se lenne.

Véleményed szerint az ÖSSZES normális nőnek van kapcsolata. Akinek nincs, annak természetesen azért nincs, mert csak a pénzre megy, csak külsőre hajt, mert egy ótvar nagy r*ibi, mert elviselhetetlen, mert felszínes, mert válogatós stb stb. Érted mire célzok?? Szerinted az ég világon MINDEN nők hibája. És magától értetődően a férfiakban egy picinyke hiba sincs. Az sem gáz, hogy sokan csak lyukat látnak egy nőben, hisz természetesen az is a mi hibánk.. Jajj, ez tényleg nagyon elkeserítő. Felsorolhatnák bármilyen negatív tapasztalatot, te/ti úgy is kimagyaráznátok, hogy a nő a hibás az egészben.

Sőt! Rengeteg olyan kérdést olvastam itt, ahol a nő leírta, hogy a barátja bántalmazta vagy bántalmazza és lelkileg zsarolja, erre jöttek sorra olyan válaszok, hogy: " Ezt érdemled, a te hibád, kellett neked egy izmos macsóval összejönni". Tehát egyszerűen szavakat nem találok mennyire szánalmas ez az egész, hogy halvány lila gőzük nem volt a válaszadóknak, hogy egyáltalán milyen férfiról van szó, de azonnal a kérdezőt kezdték hibáztatni. Kicsit magatokba kéne nézni, mert ti szentül meg vagytok győződve, hogy hibátlanok vagytok és mindenért a nő a hibás.

Ja és igen, évek óta, egész pontosan olyan 3 éve vagyok egyedül, ez teljesen tudatos döntés volt, sikerült kifognom egy olyan srácot első kapcsolatnak, akivel az életben nem szabadott volna egy szót sem váltanom. Egy betegesen féltékeny, óriáscsecsemő volt. Ha elszállt egy légy, arra is féltékeny volt. De persze gondolom ez is az én hibám.. :) Na mindegy, bőven elég volt a rossz tapasztalatokból, ezért nem akartam kapcsolatot. Ettől független ez a 3 év alatt volt néhány olyan delikvens, aki be akart volna fűzni csak szexre. De nem az összes volt ilyen és nem csak ilyen férfi volt! Szóval ne akard már ezt is rám fogni! Aki ismer, az pontosan tudja, hogy nem vagyok egy r*ibanc beütésű, mindenét kipakolós, nagyszájú, társaság középpontja és hangosan vihogó liba, aki éhezik a figyelemre!

2016. aug. 27. 15:35
 14/28 anonim ***** válasza:
13%

#13 Akkor kérlek, mondd meg, hogy amíg nem voltam tisztában azzal, hogy minden nő ilyen, addig vajon miért nem találkoztam soha normális lánnyal? Tudom, hogy bennem is van hiba: nem vagyok magas, nem vagyok jóképű, nem vagyok gazdag, nem vagyok erőszakos, agresszív bunkó.

Igen, van sok férfi, aki minden nőben csak lyukat lát. Viszont ha egy nőben minden férfi csak lyukat lát, az nem a férfiak hibája.

Ha egy nő olyan férfival van együtt, aki bántalmazza testileg vagy lelkileg, akkor igenis legalább annyira hibás a nő is, ugyanis ti ezt tartjátok férfias viselkedésnek. Lehet azt mondani, hogy amikor összejöttek, még nem ismerte eléggé a férfit, azonban ha az így bánik vele, és a nő mégsem szakít, akkor igenis hibás, és megérdemli a sorsát.

Azt írod, nemcsak olyanok voltak a 3 év alatt, akik csak szexet akartak tőled. Most tekintsünk el attól, hogy a törölt hozzászólásodban ennek ellenkezőjét állítottad! Akik nem ilyen céllal közeledtek, azokkal mi volt a baj?

2016. aug. 27. 16:04
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Az én ismeretségi körömben aki válogat, annak van is mire föl, és teljesen jogos, beleértve engem is. És mondom ezt úgy, hogy pasi is mondta már, hogy semmi kivetnivaló nincs a szempontjaimban magamhoz mérten.

Azért vannak értetlenek is. Tegnap pl. egy 150 kilós kövér pasi próbált győzködni arról, hogy nekem az én 50 kilómmal, kellene, hogy tetsszen egy 3x ennyi testsúlyú túlsúlyos pasi, mert neki azt mondták, hogy ilyen nők között találhat társat.

2016. aug. 27. 16:08
 16/28 anonim ***** válasza:
Nem akartam belefolyni kettőtök vitájába, de hadd szóljak hozzá. Volt egy nagynéném (nyugodjon békében), akinek agresszívvé vált a férje (őt nem ismertem, és már nem is fogom megismerni, mert még nagynéném halála előtt meghalt néhány évvel). Nem azért, mert a nagynénémnek ez tetszett volna, és nem is azért, mert ez vonzó férfias tulajdonság lenne, nem is így ismerték meg egymást. A házasságuk rendben volt mindaddig, amíg a nagynéném exférjét nem érte valami hátrányos munkahelyi változtatás, ami miatt az alkoholhoz nyúlt, és nagynéném biztosan próbált valahogy segíteni, hogy túllépjen ezen a rossz időszakon, de nem sikerült, végül nagynénémen a családja, a szülei és testvérei segítettek, és elvált a férjétől, és nevelte a két közös lányukat tovább a férje nélkül. Van, amikor az agressziót nem lehet előre látni.
2016. aug. 27. 16:14
 17/28 anonim ***** válasza:
78%

#14: Teljesen reménytelen vagy. Egyszerűen nem vagy képes felfogni, amit mond az ember, csak azt hallod meg és látod, amit meg akarsz hallani és látni. Szelektíven látod a világot..

Kezdjük azzal, hogy NEM ilyen minden nő. Itt az első hiba. A második, hogy nekem mégis honnan kéne tudnom, hogy miért nem volt barátnőd?? Bár mondjuk tippjeim vannak: mert nőgyűlölő vagy, mert megrágalmazol ismeretlen emberek, mert ítélkezel, mert sugárzik belőled a negatívum, mert belefulladsz a saját magad önsajnálatába stb stb. Hosszú a lista, de szerintem ennyi is elég.

"Tudom, hogy bennem is van hiba: nem vagyok magas, nem vagyok jóképű, nem vagyok gazdag, nem vagyok erőszakos, agresszív bunkó."

Látod, ITT a gond. Hogy a világ semmi pénzéért nem ismernéd be, hogy van benned hiba!! Ironizálsz és kiparodizálod az egészet, mivel szerinted egy férfinek csak akkor lehet barátnője, ha: magas, jóképű, gazdag, erőszakos, agresszív és bunkó és mivel te nem rendelkezel ilyen tulajdonságokkal, nyilván máris mindent ráfoghatsz a nőkre.

Az nem hiba, ha valaki nem magas. Vagy nem jóképű!!

Erről beszélek, de látom agyilag nem vagy olyan szinten, hogy ezt megértsd! Te mindenért a nőket teszed felelőssé, de nem nézel magadba. Tipikus másban a szálkát is, magadban meg a gerendát sem..

A "hiba" az nem külső, tőled független tulajdonság, sokkal inkább belső! Azért nincs nőd, mert belül rohadsz! A belső van annyira fontos, sőt..!Tudod a külső, belső nélkül mit sem ér. Neked alapvető probléma a belsőddel van, méghozzá hatalmas, de képtelen vagy észrevenni. Igazából nem is baj, legalább megkímélsz minket magadtól, jobb a békesség.

"Viszont ha egy nőben minden férfi csak lyukat lát, az nem a férfiak hibája. "

Látod, megint. Újra és újra a kifogások, a megmagyarázások, a lényeg akkor is az, hogy a férfi nem hibás, erről is csak a nő tehet. Jesszusom, te tényleg nem veszed észre magad?? Ha van 10 férfi és 10 nő. És különvéve mind a 10 férfi csak szexet akar mind a 10 nőtől, akkor ez miért egyértelműen a nő hibája??? Épp annyira lehet a férfi sara is, mint a nőé. Mert azok a tipikus férfiak, akik csak szexre mennek, bepróbálkoznak kb mindenkinél, aki egy fokkal jobban néz ki a haláltól, konkrétan. Így a totál normális, KAPCSOLATRA vágyó lányok is sorra kerülnek. Úgyhogy ne magyarázd nekem a semmit, hogy a nő hibája, ha a férfi csak szexet akar. Mert ez rohadtul nem igaz! Azt sem tudod milyen emberekről beszélek, mert nem ismered őket, az én barátnőim, én nőttem fel velük együtt és egyik sem viselkedik és öltözködik úgy, amiből bármelyik kan is azt vonhatná le, hogy csak szexet akarna.

"Ha egy nő olyan férfival van együtt, aki bántalmazza testileg vagy lelkileg, akkor igenis legalább annyira hibás a nő is, "

Ééééééés megint megvan a győztes. Újfent a nő a hibás. :D:D Hát te menthetetlen vagy. Szerintem a globális felmelegedésért, az Afrikában lévő rengeteg éhezőről, a földrengésekről, a tornádókról, mindenről csak és kizárólag a nők tehetnek. Teljesen világos! :D

És a poén az egészben, hogy te komolyan nem érted, miért nincs nőd.

SENKI, ismétlem senki nem tartja "férfias" viselkedésnek, az erőszakot! Beteg elméd lehet, ha szerinted ezt bárki is előnyben részesíti. Az, aki kezet emel egy nőre, nem férfi! Csak tudod sokszor nem lehet előre tudni, hogy a férfi valójában egy agresszív barom, mert az idő haladtával mutatja meg az igazi énjét. Ez sokkal összetettebb annál, mint hogy a nőnek ez számít férfias viselkedésnek, ezért összejön egy gyökérrel, aki veri.

Arról végképp nem tehet egy nő, hogy az elején minden happy, semmi gond, aztán az idő múlásával kibújik a szög a zsákból és eljár a keze a pasasnak.

Nem állítottam az ellenkezőjét az előző hozzászólásomban, csupán ott teljes mértékig erre a "sokan csak szexet akarnak" című dologra lett kihegyezve a dolog!

Elmondtam, hogy saját döntésemből maradtam egyedülálló! Aki próbálkozott, annak normálisan, de határozottan elmondtam, hogy nem szeretnék perpill semmit. Volt, aki felbírta fogni, volt aki nem. Semmi komoly nem alakult, 1-2 pasi volt akivel kavartunk, szimpatikusak voltunk egymásnak a kezdetekben, de pár találka után ráeszméltem, hogy semmi közös nincs bennünk. Nem volt meg az az érzés, hogy önfeledten el tudtok beszélgetni bármiről, hogy jól érzitek magatokat egymás társaságában. Nem volt meg az összhang, ennyi. Várom a magasröptű válaszodat, amiben profi tudós módjára megmagyarázod, hogy ez is miért volt kizárólag az én hibám. :)

2016. aug. 27. 17:02
 18/28 anonim ***** válasza:
94%
Én!!! Én nagyon vágynék rá, de eddig egyik barátom sem volt ilyen sajnos... Az elején még csak-csak, de idővel ez teljesen elszállt. Szeretem a romantikát, vágynék a szerelemre, néhány kedves szóra, figyelmességre, törődésre. Nagyon is sok nő vágyik rá, de nem is tudom mit várunk, elég megnézni ezt a félkegyelmű 46%-ost is. Hát férfi az ilyen? Ezek nevezik magukat férfinek.. Siralmas. Nem tud felmutatni semmit, azonkívül hogy ugyanazt a szánalmas dumát nyomja újra és újra, aminek a lényege, hogy blablablabla, a nő a hibás. Blablabla, ezért is a nők felelősek. Nagy büdös fröcsögés, aminek a vége mindig az, hogy mindenről kizárólag mi tehetünk. Azt se tudja ki fia-borja az adott kommentelő hölgy, akit minősíteni próbál és megkérdőjelezni az egész lényét, egy a lényeg, hogy az egész az ő hibája. És sajnos, de egyre több az ilyen önsajnáltatásba belefulladt, másikra mutogató, vádaskodó nyápic.. Nézz már magadba, az egész lényed egy merő szánalom!
2016. aug. 27. 17:20
 19/28 anonim válasza:
A nők igényei hihetetlenek ebben az országban: legyen sportos,jóképű,diplomás,gazdag,keressen netto 500-at,nyalja ki a seggem,nevetessen meg, X hajú, Y szemű, Z csillagjegyű stb. na ezért van kevés gyerek...istennőnek gondolják magukat,akiknek semmi sem elég jó.
2016. aug. 28. 08:56
 20/28 anonim ***** válasza:

"Kezdjük azzal, hogy NEM ilyen minden nő."

Mutass egyet, aki nem ilyen!

"Bár mondjuk tippjeim vannak: mert nőgyűlölő vagy, mert megrágalmazol ismeretlen emberek, mert ítélkezel, mert sugárzik belőled a negatívum, mert belefulladsz a saját magad önsajnálatába stb stb. Hosszú a lista, de szerintem ennyi is elég."

Nőgyűlölő nem vagyok, egyszerűen csak ismerem a nőket, és veled ellentétben tudom, hogy bennetek is van legalább annyi hiba, mint bennünk. És ahogy már említettem, amíg naivan azt hittem, hogy a nőknek nemcsak a külső meg a pénz számít, addig se kellettem nekik, mivel akkor is ronda és csóró voltam.

"Látod, ITT a gond. Hogy a világ semmi pénzéért nem ismernéd be, hogy van benned hiba!!"

Bagoly mondja verébnek.

"Az nem hiba, ha valaki nem magas. Vagy nem jóképű!!"

Akkor miért nem lehet látni alacsony és ronda férfiakat nőkkel?

"Ha van 10 férfi és 10 nő. És különvéve mind a 10 férfi csak szexet akar mind a 10 nőtől, akkor ez miért egyértelműen a nő hibája???"

Ahhoz hatalmas peche kell, hogy legyen egy nőnek, hogy 10 olyan férfivel hozza össze a sors, aki úgy általában a nőktől csak szexet akar. De a jó femináci gondolkodás szerint persze a nő nem lehet hibás semmiben, mindig minden a férfiak hibája. Márpedig ha egy nőben van más érték is a lába közén kívül, akkor mást is akar tőle a férfiak nagy része.

"Hát te menthetetlen vagy. Szerintem a globális felmelegedésért, az Afrikában lévő rengeteg éhezőről, a földrengésekről, a tornádókról, mindenről csak és kizárólag a nők tehetnek. Teljesen világos! :D"

[link]

"SENKI, ismétlem senki nem tartja "férfias" viselkedésnek, az erőszakot!"

Ez jó vicc :D Akkor miért választjátok az erőszakos állatokat a békés, nyugodt srácok helyett? Miért várjátok el, hogy a férfi megverekedjen értetek? És lehetne még folytatni.

"Arról végképp nem tehet egy nő, hogy az elején minden happy, semmi gond, aztán az idő múlásával kibújik a szög a zsákból és eljár a keze a pasasnak."

De arról tehet, hogy nem szakít vele az első (második, harmadik, századik) ilyen eset után. Ezt magyarázom már sokadszor, de te képtelen vagy felfogni, mert femináci vagy, aki szerint a nő soha semmiben nem lehet hibás.

"Nem állítottam az ellenkezőjét az előző hozzászólásomban, csupán ott teljes mértékig erre a "sokan csak szexet akarnak" című dologra lett kihegyezve a dolog!"

De igen, pontosan azt állítottad, hogy minden férfi csak szexet akar tőled. Persze ilyenkor már könnyű letagadni, mert törölték azt a hozzászólásodat. Pofátlanul hazudsz, ahogy a nők többsége.

"Semmi komoly nem alakult, 1-2 pasi volt akivel kavartunk, szimpatikusak voltunk egymásnak a kezdetekben, de pár találka után ráeszméltem, hogy semmi közös nincs bennünk. Nem volt meg az az érzés, hogy önfeledten el tudtok beszélgetni bármiről, hogy jól érzitek magatokat egymás társaságában. Nem volt meg az összhang, ennyi."

Magyarul nem néztek ki elég jól.

2016. aug. 28. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!