Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életem szerelme házasodni készül (de sajnos nem velem), hogy nyissam fel a szemet?
30 éves és előtte az egész élet, mindent megadtam neki és nagyon szeretem a mai napig. Ő viszont elhagyott 3 éve. Azt hittem kicsit él majd és visszatalál hozzám, amolyan igazni nagy első szerelem volt, és bár voltak kapcsolataink mindenki úgy vélte, mi együtt leszünk majd, de nem.
Ma a fülembe jutott, hogy egy ronda, túlsúlyos libát jegyzett el. S a közös ismerősök szerint szerelmes a lányba. Jobb lenne ha hagynám őket.
Nem tudom elhinni. Az a csaj egy disznó...ő meg jóképű, tanult, sportos, hogy szerezzem vissza?
Bármit megtennék, hogy visszakapjam, de mostanában hívásra, smsre sem válaszol es facebookon is letiltott. Segítsetek légyszi.
Én 29 vagyok az a kis liba meg 24
Attol hogy összehazasodnak siman el is valhatnak
Egyebkent meg az alapjan amit leirtal az a lany akit eljegyez tenyleg nem tunik nagy szamnak, szoval rossz helyzetben vagy:s
De tudod a remény hal meg utoljára, egyébként meg ameddig várod hogy offolja a másik csajt te is élhetnél kicsit, tudod a dolgok akkor jönnek ha az ember a legkevesebbet foglalkozik vele :D
Légy nyugodt,ezzel a mentalitâssal nemhogy őt nem kapod vissza,de senkid nem lesz. Hogy jössz te ahhoz,hogy libânak nevezz valakit? Megmondtâk,szerelmes belé,mi a kérdés?
Miért kéne felnyitni a szemét? Úgy beszélsz,mintha a lâny fűvel-fâval csalná a srácot,ö pedig ezt nem akarja elhinni,vagy ilyesmi.
Az,hogy te rondânak találod,az egy adta Ég-Világon senkit nem érdekel,mivel a te exednek ő a legszebb a Földön,mivel elveszi feleségül;)
A túlsúlyâval,mindennel együtt:))))
Olyan dolgot talált benne,amit eddig SENKIBEN!
Ne zaklassad,szerinted mennyire van belőled elege,már le is tiltott. Ja,meg a menyasszonyânak.
Látod,nem minden a 40 kilo!
Szállj le a magas lóról,akkor talân neked is lesz valakid;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!