Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Életem szerelme házasodni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Életem szerelme házasodni készül (de sajnos nem velem), hogy nyissam fel a szemet?

Figyelt kérdés

30 éves és előtte az egész élet, mindent megadtam neki és nagyon szeretem a mai napig. Ő viszont elhagyott 3 éve. Azt hittem kicsit él majd és visszatalál hozzám, amolyan igazni nagy első szerelem volt, és bár voltak kapcsolataink mindenki úgy vélte, mi együtt leszünk majd, de nem.

Ma a fülembe jutott, hogy egy ronda, túlsúlyos libát jegyzett el. S a közös ismerősök szerint szerelmes a lányba. Jobb lenne ha hagynám őket.

Nem tudom elhinni. Az a csaj egy disznó...ő meg jóképű, tanult, sportos, hogy szerezzem vissza?

Bármit megtennék, hogy visszakapjam, de mostanában hívásra, smsre sem válaszol es facebookon is letiltott. Segítsetek légyszi.

Én 29 vagyok az a kis liba meg 24

2016. júl. 16. 12:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"Jobb lenne ha hagynám őket."

Igen, jobb lenne. Nekik is, meg neked is.

Próbáld az emberi méltóságodat megőrizve feldolgozni, hogy nem kölcsönös, amit érzel, és ne zaklasd az exedet.

(Az meg nem lepne meg, ha az az állítólag ronda, disznó csaj egy kedves, teltkarcsú nő lenne.)

2016. júl. 16. 17:33
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem kellesz neki, mondjuk nem is csodálom. Hordd el magad a közelükből, szánalmas, felületes idióta vagy, semmi több.
2016. júl. 16. 18:29
 13/14 anonim válasza:
Keress fel egy orvost, sulyos gondok vannak nalad. Komolyan.
2016. júl. 19. 13:26
 14/14 anonim ***** válasza:
Engedd el a f#szba majd a pasi is disznó lesz. Ne dobj el egy koronát a hülye hisztik miatt. Ennél sokkal több vagy, és ha nem zaklatod, akkor a büszkeséged is megmarad. legyél boldog mással én azt kívánom. Egyébként ez ilyet úgy kerülheted el, hogy fel se merül legközelebb a gondolata se annak, h téged bárki elhagyhat..hisz Te bárhol bármikor kedvedre válogathatsz. Ne is ismerd a visszautasítás érzését, felejtsd is el! Minden okkal történik, egy ilyen semmirekellő üresfejű semmi nem méltó hozzád, sokkal jobb lesz :D csak MERJ SZERETNI NYISD KI A SZÍVED :)
2016. aug. 5. 00:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!