Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek féltékeny?
Figyelt kérdés
Van egy csaj aki nekem egy ideje tetszik de van barátja szóval nem is próbálkoztam be nála viszont időnként flörtöl velem meg kétértelműen viselkedik velem. Közben én elkezdtem ismerkedni egy másik lánnyal és ezt ahogy ő megtudta egyből leakart beszélni róla. Amikor elmondtam neki hogy randizunk akkor végig a padlót nézte és meg se szólalt percekig aztán egy darabig nem találkoztam egyik lánnyal se és pár hete újra találkozgatok a csajjal és ezt a másik csaj megtudta és egyből felhívott (úgy hogy előtte nem is keresett sokáig) hogy mi újság ezzel a csajjal stb. Szóval nem tudom eldönteni hogy most féltékeny vagy miért csinálja ezt amikor barátja van.2016. aug. 24. 17:03
1/5 Izabella220 válasza:
Természetesen féltékeny.Hiába barátja van akkor is szeretné ha te róla álmodoznál.Valószínűleg tetszel neki de mivel kapcsolatban van ezt neked nem fogja elismerni.
2/5 anonim válasza:
Attol, hogy kapcsolatban van nem biztos, hogy boldog. Miert nem kerdezed meg, hogy o hogy van a pasijaval? Hogyha jol megbannak akkor csak az a baja , hogy nem ra figyelsz. Az is lehet, hogy csak az alkalomra var, hogy le lepjen a pasitol. Ez nem konnyu dolog, de ha te jobban tetszel neki, mont ahogy a parjat szereti akar lehetne belole tobb is. El kell dontened ki kell neked jobban es, hogy neki mennyire kellesz.
3/5 A kérdező kommentje:
Úgy tudom hogy már nagyon rossz a kapcsolatuk és ezért is nem értem hogy miért nem lép le a pasitól. Én szeretem ezt a lányt de amikor közel enged nagy ritkán akkor utána egyből eltaszít magától és ilyenkor mindig össze zavar.
2016. aug. 24. 19:52
4/5 anonim válasza:
Lehet jó néhány ok, hogy nem lép le.
- nem akar két szék közé esni,
- ki tudja, milyen színvonalon van általa, vele, Te milyen színvonalon vagy - de a legfontosabb, hogy egyáltalán foglalkozik-e ezzel a témával,
- lehet, csak tetszik neki a helyzet, hogy van egy hódolója,
- ő maga sem tudja,
- most hirtelen ennyi jutott az eszembe.
És igen, én biztosra veszem, hogy féltékeny.
5/5 anonim válasza:
Mondtad neki, hogy mit erzel? Hasonlo cipoben vagyok csak en vagyok a lany. Mond el neki en azt javaslom. Nem hiszem higy biztos abban, te mit akarsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!