Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem féltékeny már a barátnőm?
Figyelt kérdés
Eddig szinte betegesen az volt. Már azon is kiakadt, ha likeoltam egy másik lány képét. Tegnap mondtam neki, hogy találkozok egy lánnyal, aki új lesz a suliban és segítek neki pár dologban. Azt hittem vita lesz, de semmi, nem érdekelte. Azt mondta persze, jó szórakozást. Már nem szeret annyira?2016. aug. 14. 08:55
2/9 A kérdező kommentje:
A viselkedésén nem vettem észre változást. keres, mondja, hogy szeret.
2016. aug. 14. 09:02
3/9 anonim válasza:
Lehet hogy belefáradt, hogy nem vagy rá figyelemmel és csak azért is másokat lájkolgatsz és találkozgatsz lányokkal és ezért kiábrándult belőled
21/L
4/9 anonim válasza:
Igen,lehet h már nem szeret annyira. Hiába mondja,h szeret attól még a gondolataiban nem tudod h mi járhat. lehet h haragudott rád,de már nem érdekli.
5/9 anonim válasza:
Lehet, hogy rájött, hogy féltékenységgel mérgezi a kapcsolatotokat.... Próbál uralkodni magán...
6/9 anonim válasza:
Nem te vagy az első agyilag fejletlen, aki azt hiszi hogy van valami összefüggés a szeretet és a féltékenység között.
A féltékenység önbizalomhiányból származik és abból ha nem bízunk meg a párunkban , ergó Negatív.
Semmi köze a féltés szónak a féltékenységhez.
A párod erre rájött, Ennyi.
7/9 anonim válasza:
Vagy stratégiát váltott, mert rájött, hogy a féltékenysége csak ötletet ad a megcsaláshoz, illetve mindenképpen veszekedéshez vezet, vagy egyszerűen benőtt a feje lágya és felnőtt nő lett belőle. A harmadik opció, hogy már nem érdekled annyira, hogy izgassa magát azon, kivel találkozol.
8/9 Noren1989 válasza:
#7est kiegészíteném a 4.opcióval, hogy megcsal. Mondja, hogy szeret :D simán belehazudnak a nők az ember szemébe, ha nem tűnt volna fel.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!