Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lehet ilyen őrülten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet ilyen őrülten féltékeny egy nő?

Figyelt kérdés

Van egy házaspár, elég fiatalon házasodtak össze. 25 évesek, de már van egy 5 éves lányuk. Gyakran találkozok velük, mert közel lakunk egymáshoz. De ez szinte tényleg csak annyi, hogy köszönnünk egymásnak. A férjjel igaz, hogy többször beszélgettem már, mert muszáj volt, de a nővel még soha. Viszont a köszönőviszony megvolt. Aztán elkezdődött, hogy a nő alkalmanként "pont nem nézett felém". Közben a férje ismerősnek jelölt. Azóta egyáltalán soha nem köszön. Teljesen gáz, hogy találkozok vele meg a gyerekkel és a kislány titokban integet.

A barátnőim azt mondják, hogy nem csoda, mert "úgy" meg szokott engem nézni a férfi. De ezt ő nem láthatja mivel egyszerre kettejükkel nem igazán szoktam találkozni. (Maximum 3x volt ilyen) A "megnézés" miatt nem köszönne? De most erről miért én tehetek? Miért kell így viselkedni? Most komolyan egy ilyen miatt nem köszön? Számomra gyerekes. Nem fogok ebbe belehalni, csak számomra ez érdekes. Számotokra?

2016. aug. 1. 08:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem tudod, hogy mi pontosan a helyzet, úgyhogy ne kezdj el kombinálni azon, hogy mit gondol. Plusz, ha valóban féltékeny is, kit érdekel? Legyél nagyvonalúbb annál, hogy ilyesmiel foglalkozol.
2016. aug. 1. 08:48
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem akarok kombinálni, csak leírtam azt ami történt. Annyira egymás után történtek a dolgok. Egyébként soha semmit sem akarnék a férfitől, vagy bármi ilyesmi. Szóval tényleg nagyon alaptalan, akármi miatt is csinálja ezt.
2016. aug. 1. 08:56
 3/6 anonim ***** válasza:
8%
Mi közöd hozzá? Vagy szét akarod őket szedni?
2016. aug. 1. 09:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem alaptalan a kérdés, ha ebbe a kategòriàba került :)
2016. aug. 1. 09:19
 5/6 A kérdező kommentje:

Mert hova kellett volna írnom? Gondoltam, hátha itt vannak olyanok, akik hasznos választ tudnak adni ;) A "szerelem"-be pedig azért írtam, mert féltékenység nem a szerelemben van? (És bíztam is benne, hogy itt többen látják, mint mondjuk a "párkapcsolati problémák" kategóriában :) )

Egyébként jó volna, ha nem látnátok bele semmit. Mi egy olyan kertvárosban lakunk, ahol a szomszédok beszélnek egymással, vagy legalább köszönnek. Ennyi. Nem vagyok rajta kiakadva, de érteni tényleg nem értem, hogy miért ennyire gyerekes.

Egyébként én is párkapcsolatban élek és megnyugtatásként: semmilyen téren sem az esetem a férfi + senkinek sem lennék a második (sem mint feleség, sem mint szerető). De abban, hogy egy párt "szét lehet szakítani", na abban nem hiszek!

2016. aug. 1. 09:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele, ha csak nem szet akarod rombolni a kapcsolatukat
2016. aug. 1. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!