Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok akik megszakítással védekeztek? Nem lettetek terhesek?
Leírták már vagy 1000x, de akkor most leírom én is.
Olyan nincs, hogy megszakításos védekezés. Megszakításos szex van, és az kb. olyan, mint az orosz rulett.
Ez egy nagyon összetett dolog, hogy kinél működik és kinél nem.
Egy férfi ismerősöm 5 évig ezzel védekezett a volt barátnőjével és semmi gondjuk nem volt vele. A másik barátnőjénél már 1 év után jött a baba. Nem csak azon múlik, hogy ki mennyire érzi, mikor jön az ondó.
Képzeljétek el: szedtek X gyógyszert, amiről tudjátok, hogy fogyatékos gyereketek lehetne vagy abortusz a vége. Megszakítással védekeznétek ennek tudatában, vagy választanátok egy biztosabb módszert? Naná, hogy nem az ugrabugra, hanem a tabletta, óvszer, petevezeték lekötés jönne szóba.
Akkor védekezési módszer? Nem. Szimplán az esélyt csökkenti 85%-ról 35%-ra, ha nem gond, ha esetleg következő hónapban nem jönne meg...
Elsőre sikerült így teherbeesni.
Pedig a hasamra ment el, időben kivette, nekem meg endometriózisom van. Elvileg meddőséget is okoz...
Gyakorlatilag egyszer nem volt otthon gumi.
Nagyon szép kisfiú lett, igazi szerelem gyerek. :)
A kislányunk 7 hónap próbálkozás után jött össze.
Szerintem abszolút a szerencsén múlik, hogy lesz-e belőle baba.
Ha gond lenne egy terhesség, ne csináld!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!