Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt olyan anyuka aki úgy...

Van itt olyan anyuka aki úgy lett terhes, hogy "megszakítással" védekeztek?

Figyelt kérdés
Mikor kiderült,mi volt az első reakció?

2012. ápr. 1. 19:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nekem barátnőm van,aki így esett teherbe,hát volt nagy meglepődés! :-) Apuka elég nehezen fogadta azért. Aztán megváltozott a véleménye.

Megtartották,egy gyönyörű kislány lett. :)

2012. ápr. 1. 19:18
 2/12 anonim ***** válasza:

kolleganőm így lett terhes 40 évesen.

így "védekeztek" évek óta...

egészséges nőnél 80 %, hogy 1-2 éven belül terhes lesz ilyen védekezés mellett.

2012. ápr. 1. 19:25
 3/12 anonim ***** válasza:
Én is így estem teherbe a második gyermekünkkel. Apa mégsem bírt időben teljesen kiszállni és hát két hét múlva pozit teszteltem. Totálisan kétségbe estem, kisebb sokkot kaptam és sírtam. De nem volt kérdés, megtartottuk és imádjuk. Ja a nagyobb ekkor 13 hónapos volt, igazából ezért pánikoltam, hogy egyik kicsi,másik pici. Azóta már 3 éves , a nagy 5 és jön az újabb(tervezett) kistesó. (mindhárom fiú)
2012. ápr. 1. 19:33
 4/12 anonim ***** válasza:
ja, nem 80 %, hanem 30-35 % ... :)
2012. ápr. 1. 19:39
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem sikerült így.Pedig egyszer fordult elő.
2012. ápr. 1. 20:10
 6/12 anonim ***** válasza:
en is igy lettem terhes, 2 hetes a kicsi lanyom:)
2012. ápr. 1. 20:18
 7/12 anonim ***** válasza:
A 7,5 hónapos kislányom mellett így lettem terhes. Sokkolt a dolog és nagyon kétségbeestem.
2012. ápr. 1. 20:45
 8/12 anonim ***** válasza:

Az én egyévesem is így fogant. :) Illetve annyit tennék hozzá, hogy azért tervezett is volt egyben, mivel a gyógyszert már abbahagytam, csak úgy gondoltuk, hogy adunk 1-2 hónapot a szervezetemnek, hogy ki is ürüljön minden. :D

A reakció: természetesen nagyon örültünk neki!

2012. ápr. 1. 22:28
 9/12 anonim ***** válasza:

Nálunk így történt.

Az első ultrahangos papír szerint 6 hetes terhes voltam, de ennél picit hamarabb kiderült, olyan egy-másfél héttel korábban már gyanakodtam, pont akkor történt, hogy kiment a térdem, és el kellett mennem a sebészetre, ott szóltam, hogy röntgent nem szeretnék, mert fennáll a lehetősége annak, hogy terhes vagyok, így ultrahanggal nézték meg a térdem. Akkor mondta a doki, hogy ha már ott vagyok, szívesen megnézi a pocakomat is, és biza tényleg ott volt "valami", azaz a most négyéves kisfiam :)

2012. ápr. 1. 22:32
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem is igy született 2 gyerkőcöm! Volt meglepi! De, mindennél jobban imádjuk őket!
2012. ápr. 2. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!