Van itt olyan anyuka aki úgy lett terhes, hogy "megszakítással" védekeztek?
Nekem barátnőm van,aki így esett teherbe,hát volt nagy meglepődés! :-) Apuka elég nehezen fogadta azért. Aztán megváltozott a véleménye.
Megtartották,egy gyönyörű kislány lett. :)
kolleganőm így lett terhes 40 évesen.
így "védekeztek" évek óta...
egészséges nőnél 80 %, hogy 1-2 éven belül terhes lesz ilyen védekezés mellett.
Az én egyévesem is így fogant. :) Illetve annyit tennék hozzá, hogy azért tervezett is volt egyben, mivel a gyógyszert már abbahagytam, csak úgy gondoltuk, hogy adunk 1-2 hónapot a szervezetemnek, hogy ki is ürüljön minden. :D
A reakció: természetesen nagyon örültünk neki!
Nálunk így történt.
Az első ultrahangos papír szerint 6 hetes terhes voltam, de ennél picit hamarabb kiderült, olyan egy-másfél héttel korábban már gyanakodtam, pont akkor történt, hogy kiment a térdem, és el kellett mennem a sebészetre, ott szóltam, hogy röntgent nem szeretnék, mert fennáll a lehetősége annak, hogy terhes vagyok, így ultrahanggal nézték meg a térdem. Akkor mondta a doki, hogy ha már ott vagyok, szívesen megnézi a pocakomat is, és biza tényleg ott volt "valami", azaz a most négyéves kisfiam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!