Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta védekeztek megszakítással? Mennyi idő után estetek teherbe csak megszakítás mellett?
Figyelt kérdés
2009. nov. 3. 11:51
1/7 anonim válasza:
6éve védekezünk így8gyógyszert nem bírom,gumit utálom)de nem lettem így terhes:))))
2/7 anonim válasza:
Másfél év után estem teherbe ezzel a (haha)"védekezéssel"
3/7 anonim válasza:
Szia! Huhh...pontosan nem tudom neked megmondani, talán azóta amióta egyik fogamzásgátló módszer sem vált be. Gumira, spermicidekre allergia, hormonális szereket nem használhatok. Elég régóta védekezünk így, nem lettem terhes. Egyszerűen figyelem a peteérést,mint aki teherbe akar esni, csak én pont az esélyed időszakot hagyom ki:) A a többi napokon természetesen alkalmazunk megszakítást:)
5/7 anonim válasza:
kíváncsi elnnék hogy az aki azt írta hogy allergiás a gumira annál ez vajon miven nyilvánult meg... az hogy kellemetlen dörzsöléssé válik az aktus vagy utána fáj és csíp az nem allergia hanem gomba.. a gumiallergia az nehéz légzést, hatalmas piros mellkason kijövő kiütéseket, mint egy életallergia olyan...
6/7 anonim válasza:
Szakmabeli vagyok, és allergiás, ez biztos, a kollégáim is megerősítették. Tehát nincs más választásom. Ettől függetlenül mindenkinek ajánlok más védekezést, akinek csak lehetősége van rá.
7/7 anonim válasza:
Ilyen van hogy allergiás a gumira növérem is az.. égetö érzés..kicsatogás lehet ez nem gomba ez allergia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!