Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányan védekeztek itt megszakítással? És hányatoknál vált be? Illetve, amikor akartatok babát, akkor hanyadszorra jött össze?
Van ugye a 28 nap, amikor a nő nem menstruál. Annak az első 5 és utolsó 5 napjában csináljuk mindenféle védekezés, óvszer nélkül. A többi napon óvszerrel védekezünk.
Ugye a női petesejt a 2 menzesz közti félidőben érik meg, akkor van az ovuláció általában. Akkor szigorúan csak védekezéssel. De a menzesz utáni és előtti néhány napban simán bevállaljuk védekezés nélkül már jó néhány éve.
Persze ilyenkor is kihúzom is a testére/arcára/szájába élvezek. Tehát a punciba beleélvezés óvszer nélkül továbbra is tabu. 3 éve vagyunk együtt és mindig így csináljuk és sosem volt baj.
23/F
2: Legyen, mosolyfej...
De a gyakorlatban még nem volt soha. És akkor mi lenne? Abortusz? Jááááj!?!?!?!... Ööö, vagy nem.
Ha valaki olyantól hallok védekezéssel kapcsolatos kifogásokat, aki már többször teherbe esett (/teherbe ejtett) a sok védekezés alatt, tőle elfogadom. De tapasztalatlanoktól pont úgy annyit látok, mint innen a saját szememmel, magamtól. A párok 90%-a simán így védekezik (ha nem még lazábban) és abból sosem lesz gyerek). Vagy ha igen, mi van?
Te eddig hányszor estél teherbe vagy hányszor ejtettél teherbe valakit xar védekezés miatt? Nulla? Mert én is. Ráadásul sok-sok év során. Akkor valamit mindketten jól csinálunk.
3.
Képzeld nálam már összejött egy spontán peteérés és terhes lettem...
4: Akkor grat hozzá.
Én sem bánnám, ha bármikor apa lennék akár mostanában is. Mindig csak olyan lányokkal csinálom ilyenfajta védekezéssel, akik tartós kapcsolatra (=gyerekszülésre) normálisnak tűnnek.
+ 26 évesen már az anyagiak is bőven-bőven megvannak részemről, hogy megtartsa a lány, ha akarja.
5 évig védekeztem így eredményesen. Egy idő után elgondolkodtatott a dolog, és elmentem dokihoz. Természetesen nálam volt a gond, pcos.
Most már szeretnék teherbe esni és év eleje óta próbálkozunk. Eddig nulla eredménnyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!