Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan lehet ennyire szívtelen egy nő?
Figyelt kérdés
A volt barátnőmről van szó. Úgy volt, hogy költözik a városomba. Sokat beszélgettünk, majd bevallottam neki, hogy szeretem. Ő is írta, hogy szeret. Segítettem neki a költözésbe, béreltem albérletet neki, autóval elhoztam. Vettem neki ajándékokat. Ő meg mindenem kritizálta. A cipőm, a ruháim, a mobilom, a számítógépem, tényleg mindent. Én cserébe szeretetet adtam neki, de mindig kaptam tőle a megszólásokat. Pazarolt mindent. A mosószert, az öblítőt, a papírtörlőt, a sampont, de nem ment el dolgozni. Aztán egy nap közölte velem, hogy ő inkább otthon marad, mert talált munkát. Engem meg eldobott, mint egy szemetet. Mindig azt hangoztatta, hogy a barátnői milyenek vele, mert kihasználják őt. Hogy ő mindent megcsinál nekik, de ő nem számíthat rájuk. Mindene a macskák. Sokszor kajára sem volt pénze. Én elhittem, hogy tényleg egy szeretni való nő és ezt kaptam tőle. Hogy lehet valaki ilyen szívtelen?
Nem zsigerelt ki, mert azért padlóra nem kerültem csak a mai napig nem tudom, hogy miért tette ezt. Mert szegény családból való, nem egy elkényeztetett liba volt, ezért is hittem, hogy ő más.
2016. aug. 20. 13:49
12/17 anonim válasza:
Nekem is van egy kérdésem: Hogy lehet valaki ilyen hülye, hogy bedőljön egy ilyen csajnak?
2016. aug. 20. 14:02
13/17 anonim válasza:
Hát, ha valaki így hagyja, hogy beszopassák...
Őszintén szomorú, hogy ilyen megtörténhet emberekkel, de csak azt tudom javasolni, mint amit az itteniek mondanak a megdugott, majd eldobott nőknek: legközelebb válassz jobban, és ne legyél ilyen kis naiv...
2016. aug. 20. 15:11
14/17 anonim válasza:
Szerintem te is buta vagy, mert nagyon papucs, tutyi-mutyi, mézesmázaskodó, kéztördelő, nők számára túl kedves, rendes, jófej vagy. Miközben semmit nem vártál el cserébe. Nem vagy tökös, magabiztos, önbizalommal teli, közvetlen sem.
Az hogy nem vagy férfi, az nem az ő hibája. (Persze ő is egy kihasználós ku rva (!!!), de akkor is te ástad magad alatt a sírodat, hogy ilyen férfiatlan és lúzerkedő ember vagy).
24/F
2016. aug. 20. 16:02
15/17 anonim válasza:
szóval ha bántani foglak, szeretni fogsz? Mert úgy tűnik a jósággal egy nő kitörölheti :)
2016. aug. 20. 17:37
16/17 anonim válasza:
17:
Igen, az vagy.
1. Nem volt neked apád, aki már kiskorodtól kezdve helyes módon csajozni tanított volna?
2. Nem a kedvességgel volt a baj, hanem hogy ezt feltétel nélkül adtad és nem vártál el semmit cserébe. Még csak tiszteletet sem. Ahogy írták többen is: Az alapján amit leírtál, elég tutyi-mutyi, papucs lehetsz, aki nem egy túlságosan tökös vagy magabiztos férfi. Ezt az alapján gondoljuk, amit eddig írtál magadról
2016. aug. 20. 18:36
17/17 anonim válasza:
Már ne haragudj, de a Te hülyeséged. Ha valaki mindent kritizál, elfogad, cserébe semmit nem nyújt, Te meg halmozod az a legnagyobb butaság. Magadat csaptad be, ahelyett, hogy nyitva lett volna a szemed. Rossz emberismerő vagy, ezért még sokan ki fognak használni nők és férfiak az életben egyaránt. Logika nélkül csak az érzelmeid vezérelnek. Oké a szerelem vak, de azért a kihasználásnak is vannak fokozatai, mindent nem kell eltűrni, nem csak partnertől, családtagoktól sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!