Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelem lassan alakul ki vagy gyorsan?
a szerelem egy pillanat alatt történik, mint a villám...
de addig örülj amíg nem vagy szerelmes...a másikat teljes egészében látod, minden hibájával és ha így is tudod szeretni, eltudod fogadni minden hibáját, hülyeségét, akkor simán lehet hosszú életű a kapcsolat...
ha pár évig szerelmes vagy és kijózanodsz...na akkor szembesülsz minden rosszal...na majd akkor jössz rá "ki ez az ember? én nem őt szerettem"...dehogynem, csak a lila ködből máshogy láttad...
23F
Autópályán 120 km-es sebességgel, de közúton sajnos csak lassabban.
Száguldás, porsche szerelem, száguldás... Ohohohooooh
Nektek kimaradt a fellángolás. Általában az szokott lenni, és hamar elcsitul, és szerelemmé mélyül.
Lehet nálatok most fog egyre jobban beindulni, és szép fokozatosan a szeretet szerelemmé mélyül :)
Ha meg nem, akkor sincs semmi baj szerintem.
Mindenesetre ezt nektek kettőtöknek kell tudni megbeszélni :)
Nekem hónapok is kellenek ilyen érzésekhez, na meg az, hogy valamelyest megismerjem a másikat. De azért már az elején érzem, hogy melyik az a vonzalom, amiből akár szerelem is lehet.
Nem vagyunk egyformák. Van, aki két másodperc alatt szerelmes lesz, velem ilyen sosem történt és gyanítom, hogy soha nem is fog.
Minimum egy-két hónap, de néha több is kell. Attól függ, mennyi időt tudunk együtt tölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!