Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi idő (vagy hány találkozó esetleg) az ami alatt, ha nem alakul ki a szerelem, akkor már nem is fog, ha onnan nézzük hogy megismertétek egymást?
Hát nézd... Mi másfél hónapja találkozgatunk és még nem feltétlenül beszélnék szerelemről. Nem hiszem hogy szerelmesek vagyunk még, de hogy kedveljük és vonzódunk egymáshoz az tuti.
De nem hiszem hogy a mi esetünk a normális, szerintem ilyenkor már a rózsaszín ködben kéne ugrabugrálnunk.
Jó tudni, hogy más is van ezek szerint hasonló helyzetben mint én.
Hát célzott társkeresésnél ha elsőre nincs meg a "kémia", akkor később se lesz... ez tapasztalat. Az esetek túlnyomó részében nem is lett több találkozás, de akikkel kapcsolatban bizonytalan voltam, és maradt a (baráti) kapcsolattartás, azokkal nem alakult ki semmi, sőt... még a maradék vonzalom is elmúlt idővel.
Viszont, ahogy a második írja, semleges terepen ismerkedve ki tud alakulni fokozatosan vonzalom. A párommal így volt. 5 hónap ismeretség után alakult ki köztünk vonzalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!