Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tart a szerelem? Mikor várható, hogy szeretetté alakul át?
Volt már egy-két kapcsolatom, de még a szerelem fázisban véget ért sajnos egyéb okok miatt. Most van egy barátom akivel 5 hónapja együtt vagyunk. nagyon szeretem szerintem ez szerelem. Kb. mikor számíthatok rá, hogy ez megváltozik? Hirtelen múlik el vagy ez egy állapot lesz? Mikor veszem észre rajta, hogy nála már "elkezdődött"
Köszi L/26
Mi 20 éve szerelmesek vagyunk... Ez amiről beszélsz, csak a tinik hülyesége a szavak csűrése csavarása...
A szerelem és a szeretet egy és ugyan az.
Köszi. Most szeretjük egymást ez szinte biztos.
Azért kérdezem, mert olyan tragikusan hangzik, hogy elmúlik.....félek....nem tudom elképzelni milyen lesz majd "csak" szeretni. Én nem egy testvért, rokont, akarok magam mellé akik iránt szeretet érzek. nekem szükségem van olyan érzésre amit egy szeretett férfi iránt lehet érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!