Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire vagytok szerencsétlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vagytok szerencsétlenek a szerelemben?

Figyelt kérdés

a véleményetek érdekelne,vagy saját tapasztalatok.

arra gondolok,hogy ha van párotok,akkor mennyire nem sikerül,ha valamit elterveztek együtt? mert én úgy érzem rohadt szerencsétlen ami történik sokszor velem. például megbeszélem a párommal,hogy elmegyünk majd valahova,és minden le van zsírozva,szuper minden,de mondjuk elkezd szakadni az eső,és vihar lesz. vagy mondjuk elakarunk menni valahova vásárolni,és pont bezárt előttünk.. ti veletek is vannak ilyenek? mintha a sors az ember ellen dolgozna sokszor azt érzem.. a legutóbbi az volt,hogy elmegyünk majd nyaralni,mindent megbeszéltünk,szinte már biztos volt,helyet is kinéztünk,de páromat behívták más helyett pont akkor amikor mennénk nyaralni :D

2016. aug. 11. 19:30
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. de arra gondolok konkrétan,hogy akinek van párja hiába szeretik egymást olyan mintha minden ellenük dolgozna. ha valamiféle felsőbb hatalom nem akarná,hogy együtt legyenek,sok kapcsolatomban éreztem ezt... ez létező dolog,vagy csak beképzeli magának az ember?
2016. aug. 12. 16:41
 12/12 anonim ***** válasza:
5-ik vagyok,az első kapcsolatom ilyen volt,18 évesen volt elöszőr barátnőm ő 17 éves volt akkor,és kicsit messze lakot,de nem vésszesen,a lány nővére az én városomba járt régen suliba,és én annak a sulinak a szakköezepes részében tanultam,de elég rossz hírű azért,és amikor a szülei megtudták,tiltottak minket,előtte se néztek jó szemel,de ez után egyáltalán nem engedték hogy találkozunk,meg se akartak ismerni.Aztán mivel a lány állandóan sír,rosszul volt,szakítottunk hogy mindkettőnknek könnyebb legyen az élete,pedig nagyon szerettük egymást.
2016. aug. 12. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!