Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagytok szerencsétlenek a szerelemben?
Figyelt kérdés
a véleményetek érdekelne,vagy saját tapasztalatok.
arra gondolok,hogy ha van párotok,akkor mennyire nem sikerül,ha valamit elterveztek együtt? mert én úgy érzem rohadt szerencsétlen ami történik sokszor velem. például megbeszélem a párommal,hogy elmegyünk majd valahova,és minden le van zsírozva,szuper minden,de mondjuk elkezd szakadni az eső,és vihar lesz. vagy mondjuk elakarunk menni valahova vásárolni,és pont bezárt előttünk.. ti veletek is vannak ilyenek? mintha a sors az ember ellen dolgozna sokszor azt érzem.. a legutóbbi az volt,hogy elmegyünk majd nyaralni,mindent megbeszéltünk,szinte már biztos volt,helyet is kinéztünk,de páromat behívták más helyett pont akkor amikor mennénk nyaralni :D
Én annyira vagyok szerencsétlen, hogy két éve nem jön össze semmi.
24/L
2016. aug. 11. 19:33
2/12 anonim válasza:
Én még az ismerkedésről is le fogok mondani, nincs sok sikerélményem, így meg inkább maradok egyedül és magányosan, mint hogy tovább pazaroljam az időmet és az energiámat. Ja amúgy eddig se jött össze semmi, felnőttként meg még valószínűtlenebb, hogy férfiemberként szinte a nulláról el tudnám kezdeni.
2016. aug. 11. 19:39
3/12 anonim válasza:
Nekem barátaim sincsenek. Mondjuk nem is igen voltak. Valahogy mindenki csak érdekből van velem.
27/L
2016. aug. 11. 19:41
4/12 anonim válasza:
Nem vagyok szerencsétlen, jó a házasságom, van egy szép kisfiam. na persze vannak kellemetlen dolgok, például szombaton mentünk volna szórakozni barátokkal (jelzem Szilveszter óta nem voltunk), erre a fiunk persze hogy lebetegedett, így ugrott a program. van ilyen.
2016. aug. 11. 19:41
5/12 anonim válasza:
Amennyire csak lehetséges. Több lánnyal is randiztam már, többel csók is volt de egyikkel se jött össze semmi komolyabb sosem. 21 évesen ott tartok, hogy nem volt még barátnőm és szűz vagyok. Egyszóval nincs szerencsém ebben
2016. aug. 11. 19:47
6/12 anonim válasza:
Annyira szerencsétlen vagyok benne,de én azért mert nagyon könnyen esek szerelembe sajnos,és már annyira vágyok egy kedves,megértő lányra,de az exem óta félek,mert idegileg tönkre tett
2016. aug. 11. 19:58
7/12 anonim válasza:
Nekem nem volt még soha barátnőm, ennek ellenére nem érzem magam szerencsétlennek. Lehetett volna, ha nagyon akartam volna, de nem akartam. Ha valaha is hibáztatni fogok valakit az eltékozolt fiatal éveim miatt, az egyedül saját magam leszek.
2016. aug. 11. 20:49
8/12 anonim válasza:
Ezek kellemetlenségek, nem szerencsétlenségek. :)
2016. aug. 11. 21:57
9/12 anonim válasza:
nincsenek ilyenek. vagyis volt váratlan dolog, de kitaláltunk mást, és jól éreztük magunkat :D
24f
2016. aug. 12. 12:45
10/12 anonim válasza:
10 kapcsolatom volt eddig 0 szerelemmel eddig. Most is van párom érdekből. Valakinek nem való a szerelem :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!