Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti hogy viselitek, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy viselitek, ha a párotok az exeihez hasonlít?

Figyelt kérdés

Nem akarattal,csak egy elszólással,hogy mással,hogy szoktak csevegni,velem meg nem. Nem vagyok az aki állandóan mindenről beszél...

Egy viszonylag friss kapcsolatnál bennetek nem volt ilyen érzés,hogy megfelelni és a régi bnők színvonalát megütni?

2016. aug. 10. 20:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Olyanrol mar hallottam hogy az uj baratno a regit akarta megutni. Hogy a szinvonalat megutni arrol meg nem.
2016. aug. 10. 20:45
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem esne jól és nem akarnék hasonlítani az exekre, mert valószínű én is úgy járnék mint ahogy ők és amiért az a nevük, h EX.

Na mindegy. A barátod nagyon bunkó, sosem hasonlítanám a párom az exemhez vagy akarni, h rá hasonlítson! Rettentően megbántana vele

2016. aug. 10. 20:45
 3/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Ha csak egy véletlen elszólás, akkor nincs gond, de ha többször előfordul az már gáz.
2016. aug. 10. 20:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Engem nem zavart, sőt minimálisan még legyezgette is a hiúságomat, mert mindig konstatáltam magamban, h na ebben is jobb vagyok, meg ebben is. Mondjuk nyilván ez azon múlik, h ki milyen értelemben beszél az exeiről. Amikor nekem párom beszélt róluk, azt mindig negatív értelemben tette.
2016. aug. 11. 07:25
 5/6 anonim ***** válasza:

Engem sosem hasonlítottak ex-hez, de én folyton hasonlítgatom a pasikat a korábbi nagy ő-höz. Tudom, hogy nem jó, inkább az új emberben kellene meglátnom, amivel ő boldoggá tud tenni és nem azt várni tőle, amivel a korábbi tett boldoggá. De bocsi, kicsit elkanyarodtam...

Ha engem hasonlítgatna az exeihez valaki, két dolog merülne fel bennem. Egyrészt rosszul esne, hogy még gondol rájuk, másrészt végig megbeszélném vele, hogy én nem olyan vagyok, jó-e így neki vagy köszönjünk el!

2016. aug. 11. 15:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Nagyon szarul
2018. aug. 5. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!