Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy mondjam el neki? (Többi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el neki? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Barátommal együtt vagyunk 4hete, és eddig nemnagyon volt téma a család csak annyi hány testvéred van.

Van egy súlyos beteg testvérem,levan bénulva itthon ápoljuk de ezt nem mondtam neki mert nemakarom hogy azt higyje sajnáltatom magam.csak sokat segítek itthon és lehet nem mindig jutna rá időm barátomra, és félek nemértené meg.

Hogy hozzam fel ezt a témát ha ujból szóba kerülne?

Elfogadnátok egy ilyen lányt? Nem szégyellem a testvérem még valaki ilyet irna,csak nemtudom hogy kezelné ezt más.

Várom a válaszokat!:)

2016. aug. 10. 11:22
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
Mond el neki szépen és nyugodtan. Szerintem ez egyébként nem olyan, ami felvetné ezt: "Elfogadnátok egy ilyen lányt?" vagyis, nem értem, hogy miért merülne fel ez a kérdés. Az. hogy sokat segítesz otthon ez jóra való dolog.
2016. aug. 10. 11:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, azért mert volt barátomnak elmondtam és rá 1hétre szakitott velem.:/
2016. aug. 10. 11:33
 3/5 anonim ***** válasza:
88%

A volt barátod gyökér, és jobb neked nélküle.

Normális ember ezért nem fog veled szakítani.

2016. aug. 10. 11:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Gondolom még nem vagy 18. Azt a fiút felejtsd el, aki ennyire nem megértő. De hogy időbe kiderüljön mennyire érett a srác, legközelebb kérdezgess úgy a tesójáról, hogy ő is kérdezzen a tiéd felől. Ügyesen!
2016. aug. 10. 13:33
 5/5 anonim ***** válasza:

én nem csodálkozok, hogy a volt barátod lelépett. Gondolom, azt hitte, hogy majd őt is bevonod az ápolásba, biztos ragályos, meg ilyen őrültségek.

Nem tudom, hogy viselkednék a helyedben, csak azt tudom, hogy az én egyik testvéremmel más probléma van, én szégyellem őt, mert egy semmirekellő, léha, ingyenélő, stb. stb., és bizony nekem a párkapcsolatomra ez a helyzet kihat. Magyarul nem intézem otthon.

2016. aug. 10. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!