Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mondjam el neki mit érzek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondjam el neki mit érzek? Már félek hogy belebettegszek

Figyelt kérdés

Van valaki akit szeretek,először nem akartam elmondani,aztán dilemmáztam rajta.Most mégis azon vagyok hogy amint lehet,elmondom.

Néha úgy érzem belebetegszek,mert gyomorgörcsöket okozott,olyan mintha valami fájna,mint valami lelki fájdalom,volt hogy emiatt az egész miatt nem aludtam ,csak kicsit,nem annyit mint szoktam ,emiatt meg másnap teljesen hullafáradt lettem.

Nemrég már olyan is volt,hogy nem ettem eleget,aztán persze este teleettem magam,mert rájöttem hogy bizony többet kellett volna és gyomorrontásom lett,akkor meg ettől nem tudtam aludni.

De simán olyan is volt hogy ő járt az eszembe,elképzeltem a reakcióját,mikor bevallom neki,és akkor emiatt forgolódtam.

Ráadásul folyton bizonytalan voltam,meg lelkileg is lehet hogy ki fog készíteni

2016. aug. 8. 09:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Férfi vagy nő vagy? Hány évesek vagytok?
2016. aug. 8. 10:05
 2/9 Noren1989 ***** válasza:

Elmondod, utána megmondja, hogy nem, és végre tovább léphetsz.

Nem kell beszariskodni, az nem visz előre.

Ha nagyon összetör a válasza, akkor javaslok egy helyet, ahol nincsenek emberek.

26/F

2016. aug. 8. 11:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? F/N? Konkrétabb tanácsot tudnánk adni...
2016. aug. 8. 12:07
 4/9 A kérdező kommentje:
19/L vagyok
2016. aug. 8. 13:17
 5/9 anonim ***** válasza:
Egyszerűen vond félre és mond meg neki.Ha tovább húzod, csak rosszabb lesz.Ha nem csináltál valamit, amivel megbántottad/ rosszul esett neki, vagy barátok vagytok, akkor biztos nem fog bunkón se válaszolni, de azért ahogy korábban mondták, inkább kettesben, ahol kevesen/csak ti vagytok
2016. aug. 8. 21:31
 6/9 A kérdező kommentje:

Jelenleg nem úgy néz ki hogy valamikor is találkozok vele,ha tudnék is,azt se tudom mikor.Összejöttek neki a dolgok,ezért utazgat,hogy el tudja intézni ami kell neki.Így legfeljebb akkor tudok vele találkozni most ha konkrétan megkérem.A másik lehetőség az az,hogy várok valamennyit,amikor jobban tudok vele találkozni.

Egyébként az elképzelhető,hogy még később is tudok vele találkozni,pl. szeptemberben akár többször,de kérdés hogy kell-e addig várnom a vallomással.

Viszont,azt se szeretném hogy esetleg a vallomás miatt később ne akarjon velem találkozni,mert jó lenne ha találkozhatnánk még pár dolog miatt..

De nem kihasználni szeretném,ne értsétek félre.Semmi ilyen cél nincs bennem..de ettől függetlenül tartok tőle hogy mi van ha utána nem akar emiatt találkozni

2016. aug. 9. 10:22
 7/9 Noren1989 ***** válasza:
Figyi, ha meg sem próbálod, csak itt fogsz nekünk őrlődni ez alatt a kérdés alatt. Kérj tőle randit, ha ennyire nem megy a dolog. Amúgy azért szoktatok találkozni, beszélgetni?
2016. aug. 9. 20:13
 8/9 A kérdező kommentje:

Igazából eddig találkoztunk,úgy volt hogy párszor nyáron is fogunk,még ő kérdezett rá.De korábban nem jött össze,mert dolgoznia kellett pluszban,volt hogy egyikünk sem ért rá.Az augusztus szerintem még szóba is jöhetett volna,de közbejött neki valami ami miatt elég elfoglalt és nem tudom hogy ér rá.

De olyan dologról van szó,ami nem egy kétnapos valami,és sok utazással jár.

Amúgy lehet azt hiszi már nem is találkozunk,de az biztos hogy amúgy nyáron szeretett volna,ő kérdezett rá.Csak sajnos nem jött össze.

Lehet megpróbálok majd beszélni vele és az alapján amit mond,döntök.

Most már egyre több "jel" mutatja,hogy be kellene vallanom neki,szóval amint lehet,megpróbálom.

Egyébként találkozni találkozunk,de nem kapcsolat értelembe,így "randit" nem kérhetek tőle,de azt mondhatom neki hogy találkozni szeretnék,és mondom az okot.(nyilván nem azt fogom mondani hogy szerelmet akarok vallani)

2016. aug. 9. 20:38
 9/9 Noren1989 ***** válasza:

Bocsi, de a találka, randi, találkozó az átlagpolgár számára ugyanazt jelenti, max más végeredménnyel.

Hajrá, beszélgessetek!

2016. aug. 9. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!