Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor és hogyan mondjam el neki, hogy haldoklom?
Vegyél egy nagy levegőt és mondd el!
Minden más megoldás rosszabb volna, magát hibáztatná, hogy mit rontott el?
Így meg az világos, hogy semmit, és szereted.
Ennél többet nem tudsz adni.
Csatlakozom a 4-es válaszolóhoz: csodálatos ember vagy, hogy ennyire tekintettek vagy a párodra!
A fájdalom elkerülhetetlen az életben. De azt megválaszthatjuk, hogy ki okozzon fájdalmat. Azt írtad, hogy a kapcsolatotok tökéletes. Szerintem ő ezerszer is téged választana, még akkor is, ha szomorú lesz ettől.
Van egy lány az életemben. Nagyon szeretem. Ő elmondta, hogy meg fog halni. Nagyon fájt. Gyűlölöm érte az életet és istent, hogy elveszi tőlem. De örülök, hogy elmondta nekem.
Szerintem jobb, ha a párod is tudja. Így jobban megbecsültök és kihasználtok majd minden percet, amit együtt fogtok eltölteni.
Erőt és kitartást kívánok mindenhez!
Tökéletes a kapcsolatotok. Te magad írtad. És érzékeny ember. Fél év alatt nem lehet feldolgozni egy szakítást.
Lehet, hogy így még rosszabb lenne neki, mert a szakítás és az elvesztésed miatt is kellene szenvednie. Nem tudod őt megóvni :(
Honnan biztos ennyire, hogy félév? Mi lesz, ha még 1-másfél-2 év? Ne haragudj, de a nagyszüleim, párom apukája esetében is amennyire keveset jósoltak, bőven több lett belőle!
Az előttem szólókkal egyetértek szerintem sem a szakítás a megoldás hanem az egyenes beszéd!
Minden jót Neked! Kitartás!
Én jártam olyan srácokkal, és ismerek olyat, akinek a szerelme meghalt. Olyat is, akinek a menyasszonya. Évekig kínlódtak utána. Egy szakítás után nem kínlódnak ennyit az emberek, egy év alatt helyrejönnek. Ha az egyik ember csalódik a másikban, könnyebben elrendezi, hogy nem ő volt az igazi, nem volt "tökéletes" a számára. Viszont, ha így lesz vége, nem fog tudni rájönni, hogy nem egymásnak voltatok teremtve, mivel nincs annyi idő, hogy megromoljon a kapcsolat. Persze könnyen beszélek, nem vagyok a helyedben.
Azért nézd meg a Keith című filmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!