Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mikor és hogyan mondjam el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor és hogyan mondjam el neki, hogy haldoklom?

Figyelt kérdés
A párom nagyon érzékeny ember, elvesztette az apukáját és a tesóját is, mindketten rákban mentek el és most rám is ez vár. Tudom, hogy nem titkolhatom el előle, de bármit megtennék valamiért, ami enyhíti a fájdalmát, ha lenne egy ilyen mondat, szó, tett, tárgy, mindegy, csak legyen valami. Már azon is gondolkoztam, hogy szakítok vele valami más okkal és eltűnök az életéből, könnyebb lenne feldolgoznia egy szakítást, mint végigjárni ezt az utat. A kapcsolatunk egyébként tökéletes, nagyon szeretjük egymást, mindent meg tudunk beszélni, most mégsem találom a szavakat. Nem érdekel, hogy mi lesz velem, de nem akarom őt egy percig sem szomorúnak látni. Fél évem van hátra.
2016. júl. 3. 19:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem jobb az egyenes úton járni. Sokkal több kárt okoznál a szakítással meg a felszívódással, meg utóbbi nem is biztos, hogy sikerülne.
2016. júl. 3. 19:48
 2/17 anonim ***** válasza:
92%

Vegyél egy nagy levegőt és mondd el!

Minden más megoldás rosszabb volna, magát hibáztatná, hogy mit rontott el?

Így meg az világos, hogy semmit, és szereted.

Ennél többet nem tudsz adni.

2016. júl. 3. 19:54
 3/17 anonim ***** válasza:
Ne nyugodj bele.
2016. júl. 3. 19:55
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Elnezest hogy erdemben nem tudok segiteni,de csodalatos ember vagy hogy ebben a helyzetben is erte aggodsz,es nem a sors kegyetlensegen toprengsz! A legjobbakat kivanom neked es neki is!
2016. júl. 3. 20:12
 5/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2016. júl. 3. 20:28
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom a 4-es válaszolóhoz: csodálatos ember vagy, hogy ennyire tekintettek vagy a párodra!

A fájdalom elkerülhetetlen az életben. De azt megválaszthatjuk, hogy ki okozzon fájdalmat. Azt írtad, hogy a kapcsolatotok tökéletes. Szerintem ő ezerszer is téged választana, még akkor is, ha szomorú lesz ettől.

Van egy lány az életemben. Nagyon szeretem. Ő elmondta, hogy meg fog halni. Nagyon fájt. Gyűlölöm érte az életet és istent, hogy elveszi tőlem. De örülök, hogy elmondta nekem.

Szerintem jobb, ha a párod is tudja. Így jobban megbecsültök és kihasználtok majd minden percet, amit együtt fogtok eltölteni.

Erőt és kitartást kívánok mindenhez!

2016. júl. 3. 20:32
 7/17 A kérdező kommentje:
Attól tartok, hogy ő ezt az egészet nem akarja még egyszer, harmadjára is végigcsinálni, viszont ezt nekem nem mondja el, mert fél, hogy összetörök és félek attól, hogy egy életre megtörik. Egy szakítás valamivel enyhébb lenne, sajnálná, de lehet könnyebben beletörődne abba, hogy nem szeretem, mint abba, hogy szeretem, de mégsem lehetünk együtt. Attól félek, hogy az egész életét tönkreteszem és talán egy szakítástól nem zuhanna annyira össze...
2016. júl. 3. 20:40
 8/17 anonim ***** válasza:

Tökéletes a kapcsolatotok. Te magad írtad. És érzékeny ember. Fél év alatt nem lehet feldolgozni egy szakítást.

Lehet, hogy így még rosszabb lenne neki, mert a szakítás és az elvesztésed miatt is kellene szenvednie. Nem tudod őt megóvni :(

2016. júl. 3. 20:47
 9/17 anonim ***** válasza:
67%

Honnan biztos ennyire, hogy félév? Mi lesz, ha még 1-másfél-2 év? Ne haragudj, de a nagyszüleim, párom apukája esetében is amennyire keveset jósoltak, bőven több lett belőle!

Az előttem szólókkal egyetértek szerintem sem a szakítás a megoldás hanem az egyenes beszéd!

Minden jót Neked! Kitartás!

2016. júl. 3. 21:36
 10/17 anonim ***** válasza:

Én jártam olyan srácokkal, és ismerek olyat, akinek a szerelme meghalt. Olyat is, akinek a menyasszonya. Évekig kínlódtak utána. Egy szakítás után nem kínlódnak ennyit az emberek, egy év alatt helyrejönnek. Ha az egyik ember csalódik a másikban, könnyebben elrendezi, hogy nem ő volt az igazi, nem volt "tökéletes" a számára. Viszont, ha így lesz vége, nem fog tudni rájönni, hogy nem egymásnak voltatok teremtve, mivel nincs annyi idő, hogy megromoljon a kapcsolat. Persze könnyen beszélek, nem vagyok a helyedben.

Azért nézd meg a Keith című filmet.

2016. júl. 3. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!