Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy mondjam meg neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg neki, hogy én dolgozni szeretnék? Rosszul venné ki magát?

Figyelt kérdés

Joghallgató voltam, sikeresen lediplomáztam, viszont sosem dolgoztam (tavaly végeztem).

A vőlegényem szerint felesleges és anya is ezt mondja, hogy az emberek legtöbbje nem azért dolgozik, mert szereti. De én szeretném a munkámat, hiszen ezért tanultam évekig...

Viszont ott van az is, hogy esetleg a vőlegényem azt hinné, hogy én így boldogtalan vagyok, vagy nem tud megadni mindent.

2016. júl. 2. 13:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Vőlegényed dolgozik? Neki nem felesleges?

Ha szereted, amit csinálsz, akkor miért akarják elvenni tőled? Mi lesz, ha a srác elhagy? Szerelemre nem adnak kenyeret a boltban.

2016. júl. 2. 13:21
 2/14 A kérdező kommentje:

Vállalkozó.

Szeptemberben lesz az esküvőnk, szóval nem igazán tervezzük a szakítást. Ja, és nem csak "a srác" hagyhat el, én is kiléphetek ebből bármikor.

2016. júl. 2. 13:23
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
De miért nem vagy hozzá őszinte? Hiszen boldogtalan vagy és leszel is, ha nem teljesedhetsz ki a munkádban. Mondd ezt el neki. Önálló személyiség vagy, ugyanúgy jogod van dolgozni, mint a vőlegényednek. Vagy ő is a te engedélyedet kéri a saját munkájához?
2016. júl. 2. 13:28
 4/14 anonim ***** válasza:

Bizony. És akkor ott állsz 0 munkatapasztalattal.

Anyukád miért akarja, hogy kiszolgáltatott legyél? Te miért mész hozzá egy olyan sráchoz, aki szerint mit is kellene csinálnod? Otthon ülni, és kajcsival várni?

2016. júl. 2. 13:29
 5/14 A kérdező kommentje:

Én boldog vagyok így is. Csak szeretném kipróbálni magam.

Nem, egyáltalán nem ülök otthon és állok a konyhában, mielőtt ő hazaér. A kapcsolatunk nem erről szól.

Anya is "háztartásbeli", de szerintem egy rántottát képtelen lenne megcsinálni.

2016. júl. 2. 13:33
 6/14 anonim ***** válasza:
Mond meg nekik, hogy unatkozol és szeretnél dolgozni. Amúgy meg miért ne szerethetne az ember dolgozni? én pl szeretek dolgozni. Ha multimilliárdos lennék is dolgoznék valamit, bár akkor biztos valami céget irányítanék, de halálra unnám magamat, ha semmit se dolgozhatnék.
2016. júl. 2. 13:34
 7/14 anonim ***** válasza:

Gondoltam, hogy anyukád is eltartott. Normális anya a gyereke önállóságát pártolja, nem a függését.

Akkor Rosalindát nézel, tök mindegy, de egy srác miatt elpazarolod az életed.

2016. júl. 2. 13:39
 8/14 anonim ***** válasza:
91%
Úristen milyen emberek vannak.
2016. júl. 2. 13:45
 9/14 anonim ***** válasza:

Ha szeretnell dolgozni inkabb mondd meg neki, hogy azert tanultal evekig hogy hasznat vedd a tudasodnak.

Szep gesztus tole hogy nem akarja hogy dolgozz, ha soknak erzed a munkat igy nyugodtan visszavonulhatsz:)

2016. júl. 2. 13:48
 10/14 anonim ***** válasza:
49%

Szép gesztus? Inkább önző.

Az anyja valószínűleg belekeseredett a seggvakarásba, és a lányának sem akar jobbat. Irigy. Csak úgy lesz értelme a saját elpazarolt életének, ha a lányára is ráerőszakolja azt. Csoda, hogy engedtek egyetemre.

Konkrétan a meleg p1na funkciót tölti be. Azért ennél mindenki többre hivatott.

2016. júl. 2. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!