Rosszul vagyok emberek társaságában, hogyan kezdjek így dolgozni?
Gyomorgöcsöm lesz emberek társaságában és reszketni kezdek, nagyon rosszul érzem magam.
Fél éve elmentem hipermarketbe dolgozni, 2 órát voltam.
Leginkább olyan munkára vágyom amit itthonról végezhetnék egyedül, de jelenleg erre nincs lehetőségem.
Hogyan bírjam majd ki emberek közt? Dolgoznom kell.
19L
Nagyon köszönöm.
Tini korom óta küzdöm az emberiszonyommal. Sokszor pánikroham tör rám, ha sok ember között kell lennem.
Október óta dolgozom egy kis üzletben (mint eladó, grafikus, nyomdai szakember. 3in1). Kezdetben szerettem a munkám. De ma már minden reggel gyomorgörccsel indulok el a munkahelyemre, az emberek miatt. Sajnos nem vagyok az a fajta aki még akkor is képes bájologni az emberekkel ,amikor épp a földig alázzák.
Váltani szeretnék. Igaz, ezzel együtt feladom, hogy a grafikával foglalkozzam. De munka sok féle van. Mentális "egészségemből" (azaz ami már nincs...) csak egy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!