Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megéri Szlovákiában dolgozni?

Megéri Szlovákiában dolgozni?

Figyelt kérdés

Láttam egy hirdetést amiben magyar munkaerőt keresnek gyári munkára, szlovák nyelvtudás nem kell, szállást adnak. 250 bruttó.

Dolgozik valaki Szlovákiában? Cikkek alapján élhetőbb helynek tűnik mint Magyarország, viszont személyes tapasztalatot még nem hallottam senkitől.

[link]

2016. jún. 2. 04:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Csak szólok, hogy a 250€ még nálunk is elég szar fizetés, nagyjából semmire sem elég
2016. jún. 5. 19:05
 2/4 A kérdező kommentje:
250 ezer forint, nem euró. :D
2016. jún. 5. 19:31
 3/4 A kérdező kommentje:
+ Szlovákiában nem adóztatják annyira szét a fizetést, ez alapján 100x jobban megéri mint a trágya magyar gyárakban dolgozni ahol 100kért elvárják hogy beledögöljön az ember a munkába.
2016. jún. 5. 19:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom melyik gyárban adnak bruttó 250 ezret, de az én bruttó fizetésemből ami 931 euro, a végére marad 513 és ezt konkrétan a fizetési szalagról másoltam ide.
2016. jún. 12. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!