Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Jelenleg milyen a Vodafone-nál...

Jelenleg milyen a Vodafone-nál dolgozni ügyfélszolgálaton?

Figyelt kérdés

Találtam ilyen kérdéseket, de azok régebbiek voltak, engem pedig a jelenlegi helyzet érdekelne.

Június 15-el megszűnik a jelenlegi munkaviszonyom és nem biztos, hogy azonnal el tudok helyezkedni máshol. Értékesítéssel és marketinggel foglalkozom, a diplomám félúton van. Nem szeretnék otthon dekkolni, várva a megváltást, ráadásul a pénzem is csak fogy. Voltam már ilyen helyzetben, nem szeretném átélni mégegyszer.

A Vodánál 2-3 hetente indítanak képzéseket, ismerős ajánlásával pedig fixen behívnak, onnantól rajtam múlik. Amennyiben sikeresen zárom a "kiképzést", milyen lenne ott dolgozni?

Előre is köszönöm.

2016. jún. 1. 13:37
 1/1 anonim ***** válasza:

Hajszás, de ezt már ismered.

Ha bírod a monotóniát ÉS a stresszt is, valamint kedvenced az irodai számítógépes munka, és még tudsz gyorsan is dolgozni, meg a fejed is jó, hogy az 50 millió szabályt és törvényt megjegyezd, akkor neked való.

De hogy ezt miért nem a munkaügyekbe tetted, arra tudsz válaszolni?

2016. jún. 1. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!