Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S. mit csinaljak vele hogy belem szeressen? Felig le is fekudtem mar vele?
van egy fiu nagyon szimpatikus es aranyos eddig 4x randiztunk de ugy erzem hogy mindig cask en keresem o sose ir :S es amikro megkerdeztem tole hogy minden oke meg rendben van velem irta hogy persze meg minden sot meg is kerdeztem tole hogy tetszek-e neki es aztmondta igen
en athivtam magamhoz filmet nezni e beszelgettuk borozgattunk es pettingeltunk aztan meg less**ptam
es tegnapelott meg beszeltem vele de most meg nem is ir magatol :((
mit jelentsen ez?? MIert nem ir ha nem erdekelnem megmondta volna nem? aztmondta jol erezte magat de akkor meg miez az egesz? :(
Nem fogja megmondani, h bocsi cica, csak egy körre kellettél.
Csillagom, tegyél le róla. Ürítésre HASZNÁLNA.
26/F
Akkor nagyon nagyon sokat sarkítottál a sztoriból, mert ez csupa negatívum, és az h ilyen olyan "cuki" az nem meggyőző! A kiscica is cuki, de ha megkarmol, akkor repül... :) Ennyi!
A másik dolog, h eleve tovább azért sem fordítanék energiát egy ilyenre, mert 0%-ban férfi... Aki nem képes kommunikálni. Mit vársz tőle a kapcsolatban akkor ha most sem tud őszinte lenni? :D Eleve így is veszett ügy! :D Egyéb kérdés?
miert nem szeret senki :((( meg az ilyen "egyszerubb" sracok se pedig nem vagyok csunya jol nezek ki masok szerint is es meg vices is vagyok Neha :S :((
en mar tenyleg nem tudom milyen pasival kene randiznom fiatalabb (tini) koromban az ilyen macso rosszfiukkal randiztam es a normalis kedves aranyos pasikat kedvelem inkabb es tessek hat senkiben se lehet megbizni?? :O
Az igazság fájdalmas, ahogy szokták mondani.
Kislány, nem a pasival van a gond, hanem veled, de te még mindig nem látod be, csak hárítod a felelősséget!!
Szó szerint úgy viselkedsz, mint egy kiéhezett k..rva.
Felkínálod magad, rámászol a pasira..stb.
Semmi tartásod nincs, te akarsz szerelmet, miközben érzelemről meg szó sincs nálad.
haat kihezve lehet kivagyok :D
de mi a hiba velem? akkor mit kene csinalnom?? vagy ha ezt tortenik mar a 4. randin az mar sok szerintetek? Meddig kene varnom?? Ez sztem akkora hulyeseg..
exemmel mar a 2. randin lefekudtem es 2 evig voltunk egyutt.. sztem nem errol szol marmint ha valaki normalis es belelat a masikba vagy latja milyen tokmindegy mikor fekszenek le... elgalbbis en szerintem
Mit gondoltok?
Szerintünk:
1: szedd össze a gondolataidat, s aztán írd meg őket.
2: javasoljunk az emberismereted fejlesztését.
3: a kislányságot majd kinövöd.
További sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!