Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan szerezzem vissza, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzem vissza, mit csináljak hogy újra úgy szeressen, mint régen?

Figyelt kérdés
Barátommal már lassan 5 éve együtt vagyunk, de ő azt mondja már nem érzi azt, mint régen, de mégis úgy viselkedik mintha semmi nem történt volna, azt mondja van még értelme együtt lenni.Felhozta a családalapítás témáját, ezzel nincs baj mert én is ugyanezt szeretném,de ő azt mondja nem velem, mert még túl fiatal vagyok, és nincs munkám.Mostanába mondtam neki hogy ha nem akar tőlem semmi komolyat akkor csak egymás idejét húzzuk.Elmondtam neki hogy én pár éven belül gyereket szeretnék.Itt meg is beszéltük hogy akkor legyen vége, de nagyon szeretem és így nem tudok beletörődni abba hogy elveszítsem, ezért mondtam neki hogy próbáljuk meg mégegyszer és próbálok változni. Ennyi a rövid sztorink most itt tartunk. Én 20L Ő 26F Köszönöm a válaszokat előre is!! :)

2013. szept. 24. 14:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Semmit nem tudsz tenni, ha valaki menni akar, akkor azt erőszakkal, praktikákkal felesleges nyúzni.

Legjobb esetben rájön egy idő után, hogy mégis veled lenne, de nem biztos, hogy Te akkor még vágyódsz utána, ha igen, akkor hurrá.

Ha pedig sosem keres, akkor megkímélted magad attól, hogy kiskutyaként loholj utána, ígérgetve mindent.

N/28

2013. szept. 24. 14:22
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez már valahol beteges ragaszkodás lenne tőled.

Hagyd menni.

2 év 5 év 10 év 20 év nem az évek számítanak.

És tényleg fiatal vagy gyerekhez meg családhoz meg egyéb.

2013. szept. 24. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!