Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti mit tennétek, hogyha olyan csajokat érdekelnétek, akik régen szartak rátok?
Figyelt kérdés
De már nem, mert megváltoztatok és jobban néztek ki?Csak kíváncsi vagyok, hogy ti mit reagálnátok :) Én személy szerint elküldeném őket a francba, mert mi az már, hogy régen nem kellettem valakinek ( nagyon durván visszautasított mondjuk ) , de azért, mert már eltelt pár év és jobban nézek ki, ezért már érdeklem.2013. szept. 21. 19:26
1/17 anonim válasza:
Vagy, azzal együtt, hogy jobban nézel ki, a személyiséged is megváltozott? Mert végre nem egy tutyimutyi önbizalomhiányos alak vagy, hanem egy csöppet jobban hasonlítasz egy férfira?
Na de ettől még szíves joga, csak azért a háttérbe is bele lehet gondolni
2/17 anonim válasza:
Ó, mintha az exem írta volna ki.
Nem küldtem el, és nem utasítottam vissza, csak nem működött a dolog, de most lassan két éve újra sikerült összegabalyodnunk... de még így sem lesz jövője, van más az életében, akit állítólag szeret.
3/17 Freddy K válasza:
Számomra a csajok jelleme a legfontosabb. A jellem meg nem nagyon változik, úgy hogy továbbra sem érdekelnének.
4/17 A kérdező kommentje:
#1-es a kérdés csak egy feltételezés, de vegyük úgy, hogy a személyiség ugyan az maradt, eddig is megvolt az önbizalom, a csomag tartalma ugyan az, csak a borítás más.
2013. szept. 21. 19:29
5/17 anonim válasza:
3-al egyetértek. S ha pl. 10 év múlva megint csúnyább lennél, akkor megint elhagyna a csaj? Óhh, mamma mia ...
6/17 anonim válasza:
Én sokat változtam az utóbbi években,ezért velem többször is előfordult ilyesmi..s hogy mit tettem? elhitettem velük hogy lehet komoly a kapcsolatunk,aztán az első dugás után kidobtam mindet :D mwhaha
7/17 anonim válasza:
Szerintem örülj neki, és ne pattintsd le a múltban történt események miatt.
8/17 A kérdező kommentje:
#6-os, talán én is ezt fogom tenni a jövőben, mert most nagyon elkezdtem változni és mindenki ezt mondja és jönnek a lehetőségek, alapvetően nem vagyok rossz szándékú, de hogyha régen "futottam egy busz után, ami nem vett fel" akkor most had "fussanak" ők...:D
2013. szept. 21. 19:34
9/17 anonim válasza:
Akkor mint nő, a 6-os hasonlóan én is ezt fogom tenni.
10/17 anonim válasza:
Megmutatnám nekik,hogy milyen mikor szarnak rájuk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!