Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tart egy olyan újra kezdet kapcsolat szerintetek ami régen azért ért véget mert verte és megalázta a barátnőjét?
Én nem tudom, hogy meddig tarthat, de nem sajnálom az olyan embert, aki annyira lökött, hogy újra belemegy ebbe a kapcsolatba. Nem tudom megérteni, hogy mi késztethet valakit arra, hogy egy olyan emberrel járjon, aki bántja őt.
Senki ne mondja, hogy esetleg a szerelem, mert kigúnyolom érte.
Én éltem át ilyet. Annyi különbséggel, hogy nekem a sokadik szakítás és összejövés után 1 pofon elég volt.
Nem bocsátottam meg. pedig a pasi 7 év után is megkeresett. (én már férjnél vagyok lassan 2 éve), de ha nem lennék akkor se engedném újra közel magamhoz.
a tulajdonának tartott , parancsolgatott
meg akarta szabni, hogy pasikkal nem is állhatok szóba
barátnőimmel nem lóghattam volna ( ha nem élünk távol egymástól)... mert így nem tudta megakadályozni, csak ordítozott velem utána.
megcsalt
megütött (aztán én is őt)
elhagytam
és nem fogadtam vissza. Aki visszafogadja, az meg is érdemli...
aki ilyen módon bántja a másikat egy kapcsolatban, az NEM FOG MEGVÁLTOZNI!
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!