Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok, ti mit tennétek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ti mit tennétek, hogyha olyan csajokat érdekelnétek, akik régen szartak rátok?

Figyelt kérdés
De már nem, mert megváltoztatok és jobban néztek ki?Csak kíváncsi vagyok, hogy ti mit reagálnátok :) Én személy szerint elküldeném őket a francba, mert mi az már, hogy régen nem kellettem valakinek ( nagyon durván visszautasított mondjuk ) , de azért, mert már eltelt pár év és jobban nézek ki, ezért már érdeklem.
2013. szept. 21. 19:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Egy szó jut eszembe: "Bosszúqrás"
2013. szept. 21. 19:38
 12/17 anonim ***** válasza:
Én sem vagyok rossz szándékú,de szerintem fair dolog mindenkinek azzal az érmével fizetni amit tőle kaptál. Én ilyen lettem,el is lehet itélni emiatt akár,nem érint meg.
2013. szept. 21. 19:40
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Velem is hasonló történt. Általános iskolában nem voltam az az álom pasi kinézetű emberke, de én próbálkoztam azért, mert önbizalom azért volt. :) Utána jött a középsuli, egyre kevesebbet találkoztam volt osztálytársaimmal, megváltoztam külsőleg. Nem is olyan régen, még nyáron mentem az utcán, Ők fel se ismertek már. Odaszóltam, hogy már fel se ismeritek az embert? Nagyon meglepődtek, kicsit beszélgettünk, hazaértem és két lány akikre régen hajtottam írták, hogy megváltoztam, jól nézek ki és, hogy szeretnének velem találkozni. Mondtam, hogy persze, mint régi osztálytársak találkozhatunk, mindkettő azt mondta, hogy nem csak úgy szeretne, hanem szeretné ha több lenne. Megmondtam nekik, hogy régen még akartam volna, de most nem. Azóta nem beszélnek velem, de nem is baj xD
 14/17 A kérdező kommentje:
#13-as, jól tetted!:D
 15/17 anonim ***** válasza:
Kérdező, szerintem ez az előtte, utána is azonos a személyisége dolog nem létezik, így meg értelmetlen erről beszélni, hogy most csak azért tetszel neki, mert máshogy nézel ki. Ha jobban nézek ki, jobban érzem magam, többnek érzem magam, jobb a kisugárzásod.
2013. szept. 21. 19:41
 16/17 A kérdező kommentje:
#15-ös, akkor is bunkóság, hogy régen egy reménytelen álom a csaj és elérhetetlen, aztán elég durván hoppon hagy téged, talán meg is aláz a közös ismerősök előtt, jót röhög, aztán pár év múlva meg már akar valamit...Mi ez ha nem rohadt nagy pofátlanság?:)
2013. szept. 21. 19:43
 17/17 anonim ***** válasza:

Azt kapná amit adott.

Szóval!

Megb...asznám aztán viszlát.

2013. szept. 21. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!