Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy szeressen?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, ő a volt osztálytársam akibe nagyon beleszerettem. Tudja, hogy mit érzek iránta. De a legnagyobb baj az, hogy van barátnője, akivel már szinte hatodszorra jönnek össze. Én tényleg nagyon szeretem, de ebben a reménytelen helyzetben nem találom a kiutat. Nem hiszem, hogy ő annyira kedvelne mint én őt. Beszélni szeretnék vele, de tudom, hogy úgyis nemet mondana. Ennek ellenére jó ötletnek találjátok?2013. júl. 4. 22:01
1/3 Emberek válasza:
szerintem ne túrd szét a mostani kapcsolatát, mert ebből még az is lehet, hogy megutál.
2/3 anonim válasza:
Ha tényleg annyira szeretné azt a lányt, akkor nem szakított volna vele ennyiszer. Tudom hogy fáj, de túl kell vészelned. Valójában az első ilyen nagy szerelembe esések fájnak a leghosszabb ideig. Még ami viszonzatlan, az is. Nem azt mondom hogy add fel, szó se róla. Azt mondom és ajánlom neked tiszta szívemből hogy tarts ki, bármennyire fáj. Még megadhatod azt a reményt neki, hogy van annál jobb is mint az a bizonyos Vivien. Hogy van, aki tényleg tiszta szívéből tudná szeretni, nem mint az a holmi csaj akivel vagy együtt van vagy nem. Bizonyíts. Éreztesd hogy vagy valaki, éreztesd hogy szereti valaki. mivel jobb dolog nincs is a Világon. Szeretni, és szeretve lenni.
Egy jó barát-
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Nem fogom feladni, de már a reménynek az utolsó szikrája is kihunyt.Remélem megtudom beszélni vele a dolgokat és bebizonyítani neki, hogy nélküle is boldog vagyok. De ez nem olyan könnyű mint gondolnád.
2013. júl. 4. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!