Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy szeressen?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel 2hetet jártunk vasárnap szakítottunk és én egészen megszerettem őt de ő azt mondta hogy nem tudott belémszeretni.Anyit tudok hogy néhány dolgot máshogy csinálnék ha lehetne mert volt olyan pl: kezenállt és hívott hogy próbáljam meg és valamiért azt mondtam h most nem.Volt 1-2 hasonló eset.Talán túl unalmas lehettem számára? Pedig szakítás előtti napon vele is aludtam. Mit tehetnék hogy visszaszerezzem? Csak normális válaszokat kérek. Köszönöm.
2013. máj. 28. 00:46
 1/2 anonim ***** válasza:
élvezz az arcára. szerintem
2013. máj. 28. 00:48
 2/2 anonim ***** válasza:
A szeretetet nem lehet kierőszakolni. Az sem megoldás, ha azt csinálod, amit elvár, csak, hogy szeressen...Akkor nem téged fog szeretni, hanem a szereped...Elfogadni tudod a szituációt, és túl lépni. Ha viszont nagyon ragaszkodsz a lányhoz, akkor trükkökhöz is folyamodhatsz. Irok egyet, hátha bejön. :) Pl. küldhetnél neki egy levelet, amiben leírod , higgadtan, és kedvesen, hogy minden rendben veled, és belátod, hogy igaza volt a szakítást illetően, meg már teljesen jól vagy és túl vagy rajta, és érdekes dolgok történnek veled, de ezzel most nem szeretnéd untatni...A nők általában érdekesnek tartják, ha "tojnak" rájuk...ha azt látná, hogy nem nagyon érdekled, elvagy, akkor lehet felkeltenéd az érdeklődését...de ez csak egy tipp, nem tudom a konkrét helyzetet, sem őt nem ismerem, sem téged, nem tudom mit kéne pontosan tenni..:)
2013. máj. 28. 01:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!