Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el hogy újra úgy szeressen a barátnőm mint a kapcsolatunk elején?
Négy hónap elég neki ahhoz, h kezdjen rádunni?! Nem tudom mennyire lesz így hosszútávú a kapcsolat...
Próbálkozz olyan dolgokkal mint az elején. Adj egy kicsit kevesebbet magadól, h elbizonytalanodjon, ettől titokzatos leszel és 'megőríted' és egyszerre légy spontán, lepd meg dolgokkal, vacsora, apróságok, amik tetszenének neki, vidd el meglepetés helyekre. Én ezt csinálnám:)
25L
vegyél neki virágot váratlanul + légy kedves vele aznap egész nap.
valamint esetleg szexelhetnél is vele.
így valószínű felfelé fog indulni a mutató.
Az elég nagy baj ha féltékenykedsz. Én a féltékenység legapróbb kifejezésénél is azt érzem, h a párom nem bízik bennem. Ha meg akar csalni, úgyis megfog, ha hűséges típus, akkor pedig úgyis az marad. A féltékenykedéssel csak rontassz a helyzeten.
Adj neki egy kis szabadságot, nem is keveset, amennyire igénye van és foglald el te is magad. Sose keresd többször az ő társaságát, mint amennyiszer ő keresi a tiedet. Annál jobban értékeli majd azokat az órákat, amiket veled töld. A sülve-főve együtt engem is az őrületbe kergetne, pedig imádom a barátomat és sosem csalnám meg!
25/L
Egyetértek a fentivel!
Én azt javaslom, hogy ha adódik olyan, hogy több egymást követő nap van dolga, akkor kicsit ne találkozzatok és aztán 2-3 nap szünet után egyik este dobd be magad, vidd el valahova, villants valamit, hogy te mennyire jó vagy. Ha már napok óta nem látott és hirtelen ezt kapja, az kellő hatást tud elérni
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!