Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el, hogy a párom "újra belém szeressen"?
Figyelt kérdés
Két éve vagyok együtt Kedvesemmel, de sajnos azóta sok minden történt, mindketten sokat hibáztunk, aminek az a vége, hogy most már nagyon gyakran veszekszünk és sajnos már nem úgy viszonyulunk egymáshoz, ahogy kellene. Azonban nagyon szeretem Őt. Vannak kisebb ötleteim, de mit tanácsolnátok, hogyan csábítsam el újra? Mit tennétek?2013. máj. 16. 22:48
2/3 anonim válasza:
Kiismerted őt, hogy mire is vágyna legigazából a lelke mélyén. Például, ha romantikus lehetne mondjuk ha munkából hazajön akkor egy gyertyafényes fürdőzés, pezsivel, vagy borral (amit szerettek). De igazából ezt csak te tudhatod mert te ismered. Nőként, ne akard neki a csillagokat lehozni. Leginkább azzal tudod őt "meghódítani újra", ha ezeket a vágyait felismered és végrehajtod. (Valakinek az a vágya, hogy kikötözzék, de sosem vallja be a párjának.) Utalgatni is lehet, de ha már így álltok, akkor valószínűleg nem célozgat. Szerintem kérdezd meg így tőle, hogy édesem, drágám, (ahogy szólítod) mire vágynál?
3/3 A kérdező kommentje:
21/F :-)
2013. máj. 16. 22:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!