Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan érjem el hogy szeressen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Domcsaaaa kérdése:

Hogyan érjem el hogy szeressen egy fiú?

Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam nekem nagyon tetszik de én nem neki ő 13 én 12 leszek /leszünk ebben az évben 6.-osok vagyunk reggelente direkt 1 másik busszal megyek csak hogy láthassam reggelente ha a közelemben van mosolygok mint a nemtudom mi van egy haverja ő is oszitárs de ő már észrevette rajtam és rá is kérdezett de nem merem bevallani Beni (a fiú akiröl beszélek) angolon mindig valamivel veri a fejemet igaz a többiek mondják neki de ha én mondom hogy csapja le nikit ránéz és ennyi na meg ő olyan helyes én meg... Ronda vagyok :( lécci segítsetek már 3 éve álmodozok arrol jogy a parkban ketten sétálunk

2013. márc. 21. 22:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet elérni,vagy bejössz neki vagy nem.
2013. márc. 21. 22:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Jaaaj, gyerekszerelem! De cuki! :)

Igazából nagyon nem tudsz tenni sok mindent.

És azt, hogy ronda vagy, azt azonnal felejtsd el! Senki nem ronda! Mindenki nagyon szép a maga módján!

Viszont egy kicsit gyerekes dolog volt, hogy szóltál neki, hogy csapja le a másik lányt, ilyet nem igazán kéne... rendszeresen mondogatni neki! :)

Amúgy meg a fiúk ilyen korban még nagyooooon komolytalanok! A mi osztályunk (egy kicsit öregebbek vagyunk mint te, pár évvel) még mindig oviszinten van. Igaz, hogy a fiúk már lassan felnőttek lesznek, de még ott tartanak, hogy egymást odakötözik a ruhafogashoz, illetve üdítőt öntenek egymás nadrágjára, mintha az illető bepisilt volna. Nagyon komolytalanok, semmi érettség nem szorult beléjük. Ezt most csak azért mondtam el, hogy tudd, ilyen korban még komoly dolgokra nem igazán számíthatsz. De persze legyél nyugodtan bátor és hívd el mondjuk fagyizni vagy sétálni! :)

Hajrá csajszi! Drukkolok neked, majd írd le, hogy mi történt és persze ha valamivel kapcsolatban kérdésed van, akkor privát üzenetben megírhatod nekem! :)

HAJRÁ!!!

2013. márc. 22. 20:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: Azt kihagytam, hogy csak add önmagad, érezd jól magad és minden jön magától! ;)
2013. márc. 22. 20:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Jujj! Én is ugyan így vagyok vele! Csak hogy Ő 1 évvel idősebb, nem ütöget hanem néz. Ő is aztmondta hogy ronda vagyok. Csak azért kukacoskodik mert tetszel neki! Ez biztos!! Régen volt egy szerelmem ,ugyan ezt csinálta velem, és mikor kiszerettem belőle derült ki hogy egész végig belém volt zúgva :O
2013. okt. 21. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!